Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély bárhol japán lányt találni?
Figyelt kérdés
Japán lányokat hol lehet találni, akár alkalmi kapcsolatra vagy akár normál kapcsolat céljából? Itthon nagyon kevesen vannak?2019. máj. 11. 22:18
1/10 anonim válasza:
Ezen már én is gondolkoztam. Én normál kapcsolatra keresnék, de max. utcán szoktam ázsiai lányt látni.
2/10 anonim válasza:
Mivel járok karatéra és nagyon érdekel a japán kultúra elég sok japánt (lányokat is) ismerek.
3/10 A kérdező kommentje:
Velük hol lehetne ismerkedni?
2019. máj. 11. 22:21
4/10 anonim válasza:
Sehol, visszahúzódó fajták.
A családja lehet elvárja hogy kövesd a hagyományokat, ha olyanok, nem biztos hogy akarod te ezt.
5/10 oliver747 válasza:
Figyelj, ezen be fogsz szarni, de próbáld meg őket japánban keresni ;)
6/10 anonim válasza:
Tudom rajtad nem fog segíteni, de az én barátnőm japán.
Egy suliba jártunk, így ismerkedtünk meg.
9/10 anonim válasza:
Japánban elsősorban, de úgy bárhol...
10/10 anonim válasza:
Már Magyarországon érdekelne? Budapesten és nagyobb városokban TALÁN lehet parányi japán közösség, de szerintem baromi kevesen vannak, mert ez az ország nyomortanya a sajátjukhoz képest, akkor miért költöznének ide? Alkalmi kapcsolatra még a turisták szóba jöhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!