Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A neger férfiaknak tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A neger férfiaknak tényleg tetszenek a fehér nők, lányok? Sok helyen olvastam már Ez igaz? És ha igen miért?

Figyelt kérdés
Normális válaszokat kérek :)
2019. máj. 10. 17:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%
Van az ismerősi/baráti körünkben pár teltkarcsú lány, ők rendszeresen kapnak ajánlatokat fekete Bp-en élő pasiktól...és rendszeresen élnek is vele:)))
2019. máj. 10. 19:10
 12/14 anonim ***** válasza:
39%

Én fehérként jobban szeretem a fekete nőket mint a fehéreket.

20f

2019. máj. 10. 20:08
 13/14 anonim ***** válasza:
19%

Én fehér pasiként imádom a fekete csajokat. Bárcsak egyszer lehetne fekete barátnőm, szétnyalnám a testét, annyira szép.

24/F

2019. máj. 10. 22:37
 14/14 anonim ***** válasza:

Alapvetően a rasszizmus egyik kísérlete, ami bizonyítja, hogy a legtöbb ember faji alapon megkülönböztet másokat, az pont arról szól, hogy saját bőrszínéhez és nemzetiségéhez jobban vonzódik a legtöbb ember.

Ha kiállítasz teljesen átlagos nőket egy férfinak és vica-verza az esetek többségében saját magához hasonlót választ.

Eltérések persze vannak és kíváncsi emberek is vannak, aztán láthatod, hogy mégsem haranggörbe alakul ki, mint ahogy azt az "olvasmányok" (online cikkek) sugallják.

2019. máj. 11. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!