Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, szerintetek tetszene...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek tetszene nektek a farkam?

Figyelt kérdés
17 cm ami nem túl nagy, viszont vastag. A mysize 64 jó rá. Nem keresek partnert, csak kíváncsiságból kérdezem. Szerintem túl vastag, és emiatt nehéz a lányokkal.
2019. máj. 9. 07:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért nehéz a lányokkal, mert a neten próbáűlod eladni a töködet, holott inkább neked kéne annyira tökösnek lenned, hogy a gy.k. helyett élőben is levedd a lányt a lábáról.
2019. máj. 9. 07:51
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Jól mondja az első! Kit érdekel a farkad? Ha megszeret egy lány úgyis jó lesz neki olyan amilyen, de ennyi ésszel,meg ha csak a sajád f...szoddal foglalkozol esélyed sincs.
2019. máj. 9. 08:17
 3/11 anonim ***** válasza:
Kép nélkül nehéz válaszolni
2019. máj. 9. 08:25
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

17 centi :) Jártam egy sráccal,akinek szintén "17

centis volt" Egyszer aztán mondtam neki, hogy hagy mérjem már meg én. Persze akkor kézzel-lábbal tiltakozott, nem engedte,mondván, ő már megmérte és az 17 centis,fogadjam el ilyennek. Magamba jót nevettem,mert ránézésre sem volt több 12 nél. Persze ennek ellenére jó volt vele,csak a pasik így mérik a farkukat :)))))

2019. máj. 9. 09:11
 5/11 anonim ***** válasza:

ááááááá nem keresel partnert, csak kíváncsiságból kérdezted.

Persze, én meg ilyen hiszékeny vagyok!!

2019. máj. 9. 10:14
 6/11 anonim ***** válasza:
Azért nehéz a lányokkal mert annyi eszed van mint egy amőbának.
2019. máj. 9. 11:07
 7/11 A kérdező kommentje:
Idióták vagytok és a kérdést se fogtátok fel. A szex nehéz a lányokkal. A vastagsága, és nem a hossza miatt. Úgy kell betuszkolnom, mert alig akar bemenni. Arra voltam kíváncsi hogy én fogtam ki szűk csajokat, vagy hogy minden lánynak ilyen.
2019. máj. 9. 17:48
 8/11 anonim ***** válasza:

Volt egy barátnőm,ő nagyon tág volt. Ha nem reszeltem ezerrel,akkor lelankadt a farkam,mert annyira nem szorított.:/

Egyszer a gumi is lecsúszott emiatt.

No őt ajánlom Neked! ;)

2019. júl. 16. 11:15
 9/11 Bummer ***** válasza:

Nekem csak egy nőnél volt nehézkesebb, de mêgis akarta mindig. Mint minden partnerem mert engem akartak nagyon. Az hogy mi van a láb közt már csak grátisz.

Ha "tuszkolni" kell mindig ott nem a méret a hiba és nem a nő.

2019. júl. 16. 11:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Küldesz képet privibe? Csak mert úgy könnyebb lenne eldönteni....
2019. júl. 23. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!