Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek-Lányok; nagyobb mérettel hogyan tudnám levetkőzni a gátlásaim? Mennyire lehet probléma a vastagság?
Figyelt kérdés
6 centis vastagság mellé hossz is társul rendesen és még hústípus is, szóval minden gatyában látszik, pláne egy szauna vagy fürdő tud érdekes - néha már kellemetlen - lenni. Ugye van remény a műtéten kívül? Sokaknak nagy a szája, aztán amikor használatra kész állapotban látják, akkor megy a sápítozás, hogy ez túl nagy :/ 26F2019. máj. 7. 22:18
21/27 anonim válasza:
Azért a 13-15mélyen/jó vaskos négyes cupp-cupp minden nőnek tövig megy gond nélkül.Talán ha ilyen extramini 3-4cm puncija van ránézésre kívülről mielőtt bemegy,akkor nehezebb elsőre.Ahhh hangra számíthatsz ahogy végigcsúszol benne először :D
22/27 anonim válasza:
#20 Húdejó az enyém nem vazelines.Simán pénisz fejés gyakorlattal elértem ezt.Megvastagodott,sokkal jobb az erekcióm és nem lett semmi baja.Tudod ki bántaná a fegyverét.Vigyázni kell rá.
23/27 anonim válasza:
Amíg nem látok képet, nem hiszem el.
24/27 anonim válasza:
Van akinek nem esett le, hogy kamuzik a kerdezo, es priviket akar?
25/27 anonim válasza:
Átérzem kérdező, ugyanezekkel a gondokkal küzdök..
29/F
26/27 anonim válasza:
Nekem tetszik. El is képzeltem rögtön egy két nyogest .
27/27 anonim válasza:
10-es belinkelte amit a kérdező küldött és egy nagy kamu, mert a neten meg lehet találni ezt a képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!