Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Miért tartjátok homokosnak, ha a barátotok megkér arra, hogy dugdmeg análisan egy műbrével?
Kösz, de nem kell felnyitnod a szemem. Igen is ez nem férfias, ha hagyja h egy nő megd*gja egy felcsatolhatossal. Ez a pasi már nem heteró.
Gondolom azért állítod annyira az igazad, mert te is egy ilyen pasi vagy.
Nem is neked szólt a 10es,hanem nekem, de detto ugyan így gondolom. Köszi.
Nem! Hanem h nem vagy olyan férfias. Ahogy a 14es írta, ha elképzelem magam előtt h egy pasi pucsít és az én szerepemet "játsza el" az elég férfiatlan.
12 voltam.
5,8: ♥
12. Köszi rendben :)
Sokszor amúgy nehéz elmondani a lánynak aki érdekel, mert mivan ha kinevet vagy pont emiatt szakít is velem, mert olyan... hát mint ti.
Nem próbáltam még pasival és nem is szeretném. Nem áértem mi abbana nem érthető, hogy heteró vagyok :D
Írtam egy hosszút, de nem engedte elküldeni, csak azt írták, hogy meg fogják vizsgálni a kommentjeimet. 😀
Pedig hasznos lett volna. A lényeg, ha szeret nem ítél el, max nem csinál meg. Ha nyitottabb lányt találsz, az lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!