Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyaralás alatt ti max hány pasival szexelnétek? (1 hét)
Figyelt kérdés
A legjobb barátnőmmel nyáron megyünk Bulgáriába. Első család nélküli nyaralásunk lenne. Szeretnénk néhány kalandot. Persze nem közösen hanen külön külön és megfelelő védekezéssel. Volt aki nyaralás alatt több kalandban is bele bonyolódott? 22/L2019. máj. 6. 22:53
11/19 anonim válasza:
Én egyszer nyaraláson voltam 2 fiúval. Jó volt, nem bántam meg. ^^ De nyugatiak voltak, nem pedig primitív szlávok.
12/19 anonim válasza:
Mindenképp valami helyivel csináld. Az kb olyan, mintha itt kimennél Lajosmizsére :D Bulgária lol
13/19 anonim válasza:
Én eggyel, a párommal. De nem ítéllek el, amiért te másképp látod a dolgot, viszont csak ezért szerintem felesleges elutazni, Bulgáriában is kb olyan pasik vannak, mint itt. Ha egyet tanácsolhatok: vigyázz magadra és ne menj el akárkivel, inkább a te szállásodon legyetek, mint te az övén.
14/19 anonim válasza:
Majd írd meg a címed, ha már kint vagy! ;-)
15/19 anonim válasza:
Ne már, előre be akarod tervezni azt is, hogy hány fsz legyen benned?
A nyaralásban nem épp a kötetlenség az előny?
16/19 anonim válasza:
Én nem ítéllek el csináld annyival amennyivel jól esik. Lehet akár mindennap más is. De én maradok a páromnál.
18/19 anonim válasza:
Én a nyáron legalább 10 pasival akarok szexelni! :)
19/19 A kérdező kommentje:
Kicsit sok az álszent ember. No de ha pasi lennék tuti senki nem szólna meg. Nem a szexért megyünk bulgáriába. Alapból is menni akartunk külföldre. Utazásszervezők vagyunk így mi külföldi utakra kapunk kedvezményt. Nem egy szórakozóhely budijában akarjuk megdugatni magunkat. Igényesebb férfival lennék és csak akkor ha összejön a dolog. Nem a szex az elsődleges dolog. Nem vagyunk kapcsolatban így miért ne élhetné ki magát az ember? Ha bezzeg balaton soundra mennék sátorban szexelni akkor aztán nagyon jó lenne. Miért zavar titeket bulgária? Boccs h nem balcsira megyünk a sok nyuggerhez. Unalmas nekünk.
2019. máj. 7. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!