Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti örülnétek neki ha a pártok megajándékozna titeket egy hármas szexel. A párod egy jó fiúbarátod és te?
Figyelt kérdés
22F2019. máj. 6. 00:59
12/17 anonim válasza:
Fuu én bérmit megtennék neki, ha ilyennel lepne meg :O *.*
13/17 anonim válasza:
Imádnám egyszerűen, nagy vágyam egy ilyen :)
14/17 anonim válasza:
Nekem is, rohadt boldog lennék :) Még belegondolni jó hogy 2 pasi kényeztet :$
15/17 anonim válasza:
És azt hogyan kezelnétek, hogy a párotok mellett 1 másik pasi is dug? Nem vált ki belőletek hányingert?
16/17 anonim válasza:
#15 miért, belőled hányingert váltana ki, ha egyszerre több lányt is dughatnál? Gondolom nem, ha a nőkhöz vonzódsz. Ugyanez van velünk is, a férfiakhoz vonzódunk, ergo miért lenne undorító, ha egyszerre többen is dugnak, inkább baromi izgató :D
17/17 anonim válasza:
Várjál, ha a párommal +1 lány, akkor az k.urv@ gáz. Megalázó lenne a párommal szemben. Aztán meg, én valahogy nem is vágynék erre a felállasra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!