Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti egy sokatsejtető, ígéretes randira úgy mentek, hogy előtte otthon beöntést is végeztek, teljes tisztítást vagy csak letusoltok és sminkeltek?
Azt hiszem,mindenki tudja mire gondolok.Tehát ha aznap éjszaka arra számíthattok,hogy szex is lesz.
Így sok pasi szereti a popo szexet is és bedugja nektek is.
Tehát itt minden szerénytelenség nélkül,őszintén prűdmentesen kérdezem,mert a hüvelyi szex mellett jópár férfi szereti a segget is dugni egy idő után.
Ezért kíváncsi vagyok,hogy ti nők,hogy készültök erre? Számításba veszitek ezt?
Körtefecskendő? Az mi?
Nem, egyébként nem mentem még így randira.
Egyszer volt beöntésem, szülés előtt.
Hová kurvult ez a világ?
Nagyon szolidan nyilatkoztok erről. Pedig sokaknál elfogadott ez és nem feltétlenül az első randira gondolok,hanem bármelyik randira.
Szerintem ez hozzátartozik a teljes szexhez. Oral utána hüvelyi szex és utána seggbe is!
Ezért kérdezem a nőket,hogy otthon erre előre felkészülnek-e?
Igen. Minden esetben előtte eböntés. Még akkor is ha a fogmosás elmarad. Vsük nem biztos hogy lesz de mindenképpen segberakatom magam.
IDIÓTA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!