Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők! Ti egy sokatsejtető,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti egy sokatsejtető, ígéretes randira úgy mentek, hogy előtte otthon beöntést is végeztek, teljes tisztítást vagy csak letusoltok és sminkeltek?

Figyelt kérdés

Azt hiszem,mindenki tudja mire gondolok.Tehát ha aznap éjszaka arra számíthattok,hogy szex is lesz.

Így sok pasi szereti a popo szexet is és bedugja nektek is.

Tehát itt minden szerénytelenség nélkül,őszintén prűdmentesen kérdezem,mert a hüvelyi szex mellett jópár férfi szereti a segget is dugni egy idő után.

Ezért kíváncsi vagyok,hogy ti nők,hogy készültök erre? Számításba veszitek ezt?

#körtefecskendő
2019. máj. 5. 23:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%

Körtefecskendő? Az mi?

Nem, egyébként nem mentem még így randira.

2019. máj. 5. 23:27
 2/13 Yskirde ***** válasza:
100%
Egy idő után 😂 Nem a normális lányok nem úgy mennek, nem mellesleg nem minden pasi szereti just sayin'. Hiába használsz nem létező szavakat, attól még f***ság
2019. máj. 5. 23:29
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát én még nem voltam úgy randin, hogy de s*ggbedugn@m ezt a csajt. De ha neked így kényelmesebb, tegyél így.
2019. máj. 5. 23:40
 4/13 anonim ***** válasza:
86%

Egyszer volt beöntésem, szülés előtt.

Hová kurvult ez a világ?

2019. máj. 5. 23:58
 5/13 anonim ***** válasza:
Ha az első randin már anált engedszmó,akkor na mindegy.
2019. máj. 6. 00:00
 6/13 A kérdező kommentje:

Nagyon szolidan nyilatkoztok erről. Pedig sokaknál elfogadott ez és nem feltétlenül az első randira gondolok,hanem bármelyik randira.

Szerintem ez hozzátartozik a teljes szexhez. Oral utána hüvelyi szex és utána seggbe is!

Ezért kérdezem a nőket,hogy otthon erre előre felkészülnek-e?

2019. máj. 6. 00:05
 7/13 anonim ***** válasza:
78%
A csajok 99%-a csak a kangörcsös pasija miatt csinálja seggbe ha muszáj.. Szóval ne álmodozz haver, hogy majd valaki full puccban, oda megy neked, hogy rakd seggbe
2019. máj. 6. 00:42
 8/13 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem meg nem tartozik a szexhez.
2019. máj. 6. 07:57
 9/13 anonim ***** válasza:
56%

Igen. Minden esetben előtte eböntés. Még akkor is ha a fogmosás elmarad. Vsük nem biztos hogy lesz de mindenképpen segberakatom magam.

IDIÓTA

2019. máj. 6. 08:35
 10/13 anonim ***** válasza:
92%
Lezuhanyozok, leborotválom magam és ennyi. Se smink, beöntés meg főleg nem.
2019. máj. 6. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!