Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma azt tervezem, hogy figyelmeztetés nélkül teleélvezem a barátnőm száját. Szerintetek rámehet a párkapcsolatom?
Figyelt kérdés
2019. máj. 5. 17:37
1/12 anonim válasza:
Összeveszés bőven lehet belőle. Megéri?
3/12 A kérdező kommentje:
Meg.
Nagyon izgat amikor a csaj szex után hisztizik.
Ez a perverzióm.
2019. máj. 5. 17:39
4/12 anonim válasza:
Szerintem ha erre játszol, akkor inkább a haját verd tele ge civel. :D
5/12 A kérdező kommentje:
4.
Ez nagyon jó ötlet, köszi:)
Ment a pontozás.
A hajára fröccskölöm a cuccot :)
2019. máj. 5. 17:43
6/12 anonim válasza:
Pisilj a szájába szopás közben, arra tuti kiakad! :)
Msjd írd meg mi volt!
7/12 anonim válasza:
Szerintem ha nem morcos akkor simán vevő rá.
8/12 anonim válasza:
Verd rá a mellére,nyald le róla,ezután smárolj vele.Ez ha bejön akkor tuti egedi legközelebb hogy beleélvezz a szájába.
9/12 anonim válasza:
Hajára élvezz, azt nagyon utálják:DD
10/12 anonim válasza:
Van pár férfi a világban, akinek erre a mutatványra nem csak a párkapcsolata, hanem a farka egy része is ráment.
Még csak szándékosság sem kell hozzá egy lobbanékonyabb természetű női partner részéről, elég, ha kap egy részleges szájzárat, vagy simán csak ráharap a farkadra, ha félrenyel, vagy bepánikol, hogy megfullad.
Mindig csodáltam a férfiakat, akik - még ha nem is létfontosságú, de hasznos, - és viszonylag sérülékeny kedvenc testrészükkel egy nő metszőfogai között akartak olyat tenni, ami neki nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!