Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nézik el a nők ha egy férfinek kicsi a mérete és gyorsan elsül viszont nagyon ügyes orális szexben?
Heh... story of my life, bro
Nincs túl nagy farkam (14-15 centi), de imádom a tetőpontig húzni a hölgyeket előjátékkal és orális technikával: utána 2-3 menet penetratív szex levezetésképpen, egy kis masszázs, és wham-bam thank you ma'am :D
Nincs még olyan lány akit hazavittem volna és ne élvezett el legalább egyszer, pedig én se vagyok magának a közösülés művészetének nagymestere
A 14-15 cm nem kicsi, hanem teljesen átlagos.
Nekem volt több ilyen pasim, bár nem extrém kicsik voltak, hanem 11cm körül, azt már érzi az ember. 7-8at sajnos nem.
Nekem bár van hüvelyi orgazmusom, az nem olyan jó, így nem bántam, hogy az orális szexen van a hangsúly.
Kicsi, ráadásul gyorsan elsülő farokkal nyalhattok akármilyen jól, nem fogtok tudni egy nőt kielégíteni rendesen. Nem fogják elnézni nektek és ezen az se változtat, ha töröltetitek azokat a válaszokat, amikben leírjuk az igazat.
Nem tudtok semmit se a nőkről, ha azt hiszitek, működhet egy kapcsolat csak orális szexszel. Annyira fogják elnézni a bénázást az ágyban, hogy pár hét után kiábrándulnak belőletek és keresnek maguknak másik pasit, aki ki tudja elégíteni őket a farkával is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!