Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan szexualis dolog az eletedben amit szegyelsz vagy meg nem tortente tennel? Ha igen ma az? Kort es nemet is irjatok 18L
Figyelt kérdés
Nekem igen, akaratom ellenere kellett egy idosebb ferfit szajjal kielegitenem hogy ne kopjon be a szuleimnek...2019. máj. 4. 16:13
12/15 anonim válasza:
Egy nálamnál sokkal idősebb pasival szexeltem, leginkább kíváncsiságból, semmit nem akartam tőle.
És szégyellem, mert a velem egykorú exem teljesítőképessége az övéhez képest 0 volt.
28/L
13/15 anonim válasza:
a nok nagyon ott vannak ennel a kerdesnel XD
Miket lehet itt olvasni...
14/15 anonim válasza:
Az exem kicsinek tartotta a farkam, és ahelyett hogy rosszul kellett volna hogy essen, felizgatott még jobban. 19/F
15/15 anonim válasza:
Tesco próbafülkében szoptam le a férjem, de nem zártam be az ajtót rendesen. Pont az egyik szomszédom nyitott ránk és látott mindent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!