Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebook beszélgetés lehet szakító ok?
20/19 évesek vagyunk, 2 éve együtt. Jó a kapcsolat de vannak bizalmi problémáink.
A barátnőmnek én voltam az első és félek hogy a kíváncsiság esetleg tönkreteheti a kapcsolatunkat. Elég népszerű a fiúk körében és kicsit sajnos nyomozgattam és egysze amikor otthagyta a gépét beleolvastam egy beszélgetésébe egy sráccal.
Eléggé sokkot kaptam amikor olvastam rgy régebbi beszélgetésüket ahol Niki mondta a srácnak hogy nagyon izgatja a gondolat hogy valaki mást is leszopjon mert eddig csak én voltam neki. A srác természetesen mondta.is hogy ő bevállalná amire Niki mondta.hogy kizárt ők csak barátok és nem ezért mondta el.
Hogy lehet ezt a helyzetet kezelni? Egyáltalán felhozhatom ezr neki, tekintve hogy a háta mögött kutakodtam? És hogy reagáljak arra hogy a barátnőmnek olyan vágyai vannak hogy mást szopjon le?
kérdezd meg tőle, hogy "téged nem foglalkoztatott a gondolat, hogy egy harmadik főt, vagy egy párt bevegyünk egy kis hancúrra?" de úgy hogy ne sejtse, hogy te láttál már ezt azt a privát csevegéséből
hátha ráugrik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!