Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a teherbe eses miatt felek sexelni?
1,5 eve vagyunk egyutt a baratommal, o nagyon csinalna mar, hiaba mondja, hogy barmeddig var ram.Volt mar kinyalas,ujjazas es simi az o reszerol, viszont en nem csinaltam semmit meg. Felek egyszeruen a sex lehetseges kovetkezmenyeitol, akkor is ha nagyon valoszinutlenek...nen tudom elengedni magam, nem vagyok megelegedve a testemmel.Probalok ezeken valtoztatni,de valahogy nem jon ossze semmi.
Tudnatok otleteket adni, esetleg megosztani valamit ezzel kapcsolatban?
Azért nem tudsz sexelni mert nem tudod hogy kell írni normálisan. SZEX.
szívesen.
Amúgy nem értem miért akarsz szexelni ha nem tudod megmutatni a tested annak akivel meg akarod osztani. Miért akarsz szexelni, valakivel akivel nem tudod mi lesz ha a szexnek (számodra előnytelen) következményei lesznek? Miért akarsz szexelni ha arra sem voltál képes, hogy a párodat megsimogasd legalább, úgy ahogy neki jó? Miért engednéd valakinek hogy a legintimebb pillanatban legyen veled, benned, legyen teljesen a részed, ha te még a nemi szervétől is óckodsz? Adok ötleteket: válaszolj a fenti kérdésekre s aztán beszélünk
Szia. Én is hasonló helyzetben voltam régen. Volt minden az ő részéről és tőlem is (ujjazás és nyálkás nekem, kézzel és orálisan kielégítés neki). Ő sokat mondogatta, hogy mi lenne ha szexelnénk is én szintén féltem, hogy mi lesz ha minden védekezés ellenére terhes leszek. Aztán volt egy olyan pont, hogy annyira kívántam már, hogy mondtam én is szeretném. Hangsúlyozom szedtem tablettát, óvszer volt rajta és még elmenni se hagytam bennem annyira paráztam először. De aztán rájöttem, hogy érdemes odafigyelni a védekezésre de nem kell túlaggódni sem.
Először próbáld meg te is őt ki elégíteni orálisan vagy a kezeddel mert ha ezt nem teszed meg érte az biztos, hogy szexelni se fogsz tudni vele. Tedd fel magadnak a kérdést megbízol e benne és szeret e annyira, hogy ha terhes lennél nem hagyna magadra de ha védekeztek elég kicsi rá az esély. Védekezni meg ahogy te biztonságosnak érzed akár úgy is mint én először a lelkem nyugtatására.
Ha óvszert használtok, és mellette fogamzásgátlót szedsz akkor nagyon kicsi a valószínűsége h teherbe ess.
Főleg ha még óvszerben sem hagyod h benned élvezzen el, hanem orgazmus elött húzza ki.
Nem vagy egy kicsit önző? h a pasid már ujjazott, nyalt is te meg még le sem sz*ptad?
Mégis meddig keljen várnia?
Ha nem vagy megelégedve a testeddwl akkor kezdj edzeni, és tartsd be a diétát, de addig is sztem simán szexelhetsz.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!