Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért tartják rossz dolognak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartják rossz dolognak a hivatásos nőket?

Figyelt kérdés
Sok frusztráltságtól és elfecsérelt időtől mentenek meg. Kár, hogy korábban nem gondoltam erre, hanem vártam 29 éves koromig. Egy csomó pótcselekvést le lehet ezzel tudni, na meg az ismerkedek, nem jön össze, ismerkedek már második randi sem jön össze körökből is ki lehet lépni.
2019. máj. 3. 19:21
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Csak akkor tartom rossznak, ha valaki utána qrvamód bánik nem prostikkal is. Amúgy aki csak prostikkal van, azzal semmi baj, de az maradjon náluk.
2019. máj. 3. 21:06
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Mert a kultúránk demiszexuális, tehát a prostizás deviancia. Lássuk be, nem egy emberi dolog.
2019. máj. 4. 01:26
 3/6 anonim ***** válasza:

"Csak akkor tartom rossznak, ha valaki utána qrvamód bánik nem prostikkal is."

Biztos vagy ebben? 😃

2019. máj. 4. 08:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, biztos vagyok benne, hogy nem kéne normális kapcsolatokba áthozni, amit a prostival eljátszik.
2019. máj. 4. 14:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Mit játszik el prostival? Mi van, ha ugyanúgy bánik vele, mint egy titkárnővel? Ennyire szűken gondolkodunk?

Egyébként nem emberi? Már az ókori rómában is elég sok prostituált létezett, csak úgy megsúgom.

2019. máj. 9. 23:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha a prostit fulladásig szopatja, és elvárja az anált, ne sértődjön be, ha nem prostitól nem kapja meg.
2019. máj. 10. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!