Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nedvesedtetek már be pasira nyilvános helyen?
Figyelt kérdés
Buszon, utcán, bárhol. Írjátok le részletesen, milyen volt.2019. máj. 3. 10:48
2/7 anonim válasza:
nem nagy kihívás egy lány bugyiját eláztatni nyilvános helyen, ha kicsit feszegetitek a határokat. A kérdés célja nyilván a válaszadók privátokkal való bombázása..
3/7 anonim válasza:
Nem.
Ha csak látok egy jó pasit attól nem nedvesedek be, de volt már olyan h pár hetet/hónapot szexmentesen éltem, és mikor az a pasi aki akkor nagyon bejött nekem megérintette a karomat na akkor elázott a bugyim :)
4/7 anonim válasza:
Pasira nem gondoláimra igen
Kerestem egy mosdót bugyit cseréltem tisztasági betét
A nedves bugyit még eladtam 20 ezerért
25N
5/7 anonim válasza:
Egyetlen egyszer, 16 eves koromban a buszon. Nagyon bejott a sofor, aki azon a jaraton volt, amivel reggelente suliban jartam, es oszinten szolva o is erdekes jeleket kuldott felem. Alapjaraton csendes volt es erzelemmentes,koszonni se igazan koszont senkinek. Viszont ram mindig mosolygott es koszont, ha betegseg miatt itthon maradtam, akkor futolag megjegyezte, hogy nem latott, barataim hivtak fel ra a figyelmem, hogy neha ram pillant az egyik belteri tukorrol stb. Egyik reggel nagyon elememben voltam, es egesz uton bamultam, a kezeit, a karjat, a nyakat, amit csak lattam belole, es egesz odauton azon porgott az agyam, hogy mi lenne, ha valamilyen uton-modon lefekudnenk... :D Nem semmi volt aztan nedves bugyival bebattyogni az orara.
6/7 anonim válasza:
A vőlegényem boxol, volt már hogy meccseken benedvesedtem jóképű, izmos,izzadó férfiakra.
30/N
7/7 anonim válasza:
Órán többször is előfordult,hogy a jóképű matektanáromat bámultam és akaratomon kívül fantáziáltam rá.Sokszor csavarni lehetett a bugyimat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!