Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok maximum illetve minimum hány éves pasival szexelnétek?
Figyelt kérdés
Ti hány évesek és milyen alkatúak vagytok?2019. máj. 2. 15:21
22/29 anonim válasza:
Minimum 19 max 45. 35 éves vagyok, jól nézek ki, sportolok.
A max 45 az nagyon max, mivel mindig nálam fiatalabb pasijaim voltak eddig.
23/29 anonim válasza:
A csajok sokkal inkább az egzisztenciát nézik, mint az életkort.
24/29 anonim válasza:
Utolsó szexről van szó, nem kapcsolatról. Ott számít max az egzisztencia.
25/29 anonim válasza:
37 vagyok. Tetszenek a fiatal csajok és nagyon örülök hogy ennyire vonzódnak az idősebb pasikhoz. Imádlak titeket! :D
26/29 anonim válasza:
42 vagyok. Tetszenek a fiatal csajok és nagyon örülök hogy ennyire vonzódnak az idősebb pasikhoz. Imádlak titeket! :D
28/29 anonim válasza:
52 vagyok biza nekem is tetszenek a fiatal lányok,asszonyok,és örülök hogy az idősebb férfi korosztály sincs elhanyagolva!
29/29 anonim válasza:
Min 28, max 65
Az alkat nem tudom miért lényeges, de átlagos alkatom van
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!