Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hány menetet bírnátok egymás után kisebb pihenőkkel? Mennyi volt a legtöbb?
Figyelt kérdés
2019. máj. 2. 04:09
2/9 anonim válasza:
Három de azt már nagyon nehezen bírtam. 31N
3/9 anonim válasza:
1x volt hogy egy nap 6x akkor gyakorlatilag nem mentünk sehová csak pisi kávé cigi szünet alvazmosás és jöhetett a következő.
De az még nagyon a kapcsolat legelején volt...
Szóval max 2 az ami jól esne egymás után
A 3. Az csak nap záró lenne
4/9 anonim válasza:
A legtöbb 4 volt de az utolsót már nagyon nehezen bírtam
5/9 anonim válasza:
11 volt a legtöbb egy nap.Reggeltől olyan délután négyig.De akkor még fiatalabb voltam.
6/9 anonim válasza:
3órás volt a legtöbb.
3at de lehet menne több is
7/9 anonim válasza:
a legtöbb szex 1 nap 9 alkalom volt.. azt mondta párom hogy halálra fog kefélni hát majdnem összejött neki :) 3. alkalomig jó volt, de utána már nem tudtam élvezni se elmenni..
8/9 anonim válasza:
nem értem miért kell egyből privátba baxtatni.. írtam hogy van párom! balfaxok..
9/9 anonim válasza:
Én egy hölggyel reggel 8.-tól du. 4.-ig szexeltem. 6-7 menetet nyomtunk le, és csak azért fejeztük be mert menni kellett neki a gyerekért az óvodába.Nem tudom meddig bírta volna, de este már írt SMS-t hogy ezt a napot minél hamarább meg kellene ismételni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!