Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30+ éves nők! Lefeküdnétek egy 20 éves fiúval? Tudnátok élvezni?
Màr megtörtént.
Konkrétan azzal a fiúval élveztem, mivel tetszett külsőre is, stílusra, modorra, stb.is, és jó is volt az ágyban,érzéki és vad egyszerre, tudta mi kell a nőknek.
Egy hasonlóval ismét lefeküdnék, egy kis nyomival, aki csak a szüzességét akarja elveszíteni, természetesen nem.
Vagyis erősen egyénfüggő, de a feltételek megléte esetén nagyon is nyitott vagyok rá.
34/N
Nekem jó volt, kis cuki volt, és figyelmes.
Fiatal gyakornok volt a munkahelyemen.
Én fiú vagyok, az idősebb (akkor 39) partnerem kifejezetten élvezte velem, és én is vele, elég sokszor is találkoztunk :)
Szal simán lehet, de úgy vettem észre nem igazán szabad tutyi mutyinak lenni, szeretik ha határozott vagy.
Hát én 31 vagyok... De minap Csokolomozott le egy 18 év körüli srác... Kicsit furán esett....
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!