Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, veletek mar volt olyan, hogy a pasitoknak engedtetek, hogy mas csajjal is legyen úgy, hogy közben ott vagytok es nezitek?
Figyelt kérdés
Milyen erzes volt? Kort is irjatok legyszi.2019. máj. 1. 13:50
2/8 anonim válasza:
Nyílt kapcsolatban igen volt ilyen
Jó volt Én kellemesen megebédeltem
Körmöt lakkoztam.
Olyan volt mintha tv-t néztem volna.
Nekem nem adott olyan hű de pluszt
Az akkori pasimat izgatta ez
Én meg úgy voltam vele inkább így csinálja más lánnyal mint úgy hogy titokban a bokorban
25
3/8 anonim válasza:
nekem nem engedte a barátnőm, ezért megcsaltam
4/8 anonim válasza:
Nem volt még ilyen. Ha a pasimat nagyon szeretném bele se mennék ilyenbe. Nem tudnám végignézni h mással szexel, de mondjuk egy szeretőmmel már izgibb lenne.
6/8 anonim válasza:
Olyannal nem lennék együtt, aki ilyenre kér.
7/8 anonim válasza:
Nyitott kapcsolatom volt 4 évig :) szerintem semmi extra nincs benne otthon természetesen nem beszéltük meg h ki kivel volt együtt
25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!