Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gaz az hogy 19 evesen 3 sraccal voltam egyszerre?
Figyelt kérdés
Haveri tarsasagbsn kis iszogatas volt es 3 jokepu sraccal osszejottunk a hazibuliba.
Akkor jo otletnek tunt, de mostmar latom hogy nem kellet volna.
Mennyire gaz ez?
2019. ápr. 30. 21:16
11/24 anonim válasza:
Elég gáz h ilyen gyorsan odaadtad magad, de hát a te életed úgy alakitod ahogy akarod.
L
12/24 anonim válasza:
Amikor három répára váltottál ott megszűntél mint nő!
Az nem nő akibe egyszerre két f..z jár egyszerre,de hogy három?
Nők szégyene,alja vagy!
13/24 anonim válasza:
Nagyon gáz.. Legalább védekeztetek? Mert gondolom annyi eszed már nem volt, hogy mind3 faszival gumit huzass.. De hát ribinek is kell lennie valakinek :)
14/24 anonim válasza:
Na és miért gondolod, h nem kellett volna?
15/24 anonim válasza:
Semennyire ! Kar hogy kimaradtam !
16/24 anonim válasza:
Az ilyen csajok szoktak utána elérhetetlent játszani. És mondjuk ne adja Isten, nem derül ki, és egy normális srác ezt a “nőt” fogja kapni, akin elotte ennyien atmentek egyszerre..
17/24 anonim válasza:
Dunduka, száj, kipufogó. Semennyire. Mai világban még menő is lehetsz vele.
19/24 anonim válasza:
Nem értem mit hisztiznek itt a férfiak. Az ő vágyuk is tuti az, hogy 3 nővel szexelhessenek egyszerre. Persze, az nem gáz szerintük.
Lúzerek.
20/24 anonim válasza:
Nem gáz.
Csak az ilyen korlátolt kisfarkú lúzerek szemében az, de gondolom normális nő úgyis kerüli őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!