Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szedjek fel a discoban egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szedjek fel a discoban egy csajt vagy a rosszlányok.hu szolgáltatást vegyem igénybe, ha szüzességem akarom elveszíteni?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 30. 21:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Na ezaz hogy teoretikus diszkós dugás.

90%-ban el fogsz vérezni ha 24 évesen is szűz vagy.

Gondolom tudom ki vagy. Nincsenek barátaid, se társaságod... nem jártál sehová 24 évig.

Majd pont most fogsz besunázni egy kommersz diszkóban :D persze. Ott farkastörvények uralkodnak... úgy kikészítenek a pi..csák meg az ecsetmajmok, hogy nézel ki a fejedből.

Na meg ha nem ott aláznak szénné, akkor otthon fog a bénázáskor. Az egyéjszakás kúrásnál nehogy azt hidd, hogy tolerálják a bénázást. Még ki is dob a házból, kinézem a diszkós ribikből.

A te egyetlen esélyed a prosti. Ezt jótanácsként mondom. Ha nem jött össze barátnő 24 évig, és nem akarsz begyűjteni egy súlyos traumát, akkor messze kerüld el a diszkót.

2019. máj. 1. 00:02
 12/21 anonim ***** válasza:
Mi az oka annak hogy még szűz vagy? Talán az okokat kell megszüntetni
2019. máj. 1. 07:13
 13/21 anonim ***** válasza:
Inkább a diszkó ! Ha sikerül sikerül ha nem akkor nem ! De az a helyes út ! A prostival szánalmas .. ed nyomot is hagyna a lelkeden hogy csak pénzel kaptad meg ! Más hétköznapi srácoknak meg 16 évesen már 5 barátnő összejött anyagiak nélkül .
2019. máj. 3. 13:50
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

#13, egyik barátom szűzként került bele egy egyéjszakás "diszkósba"

Annyira ideges volt a teljesítménykényszer miatt, hogy nem állt fel neki egy órán keresztül. Az csaj teljesen kiborult, hogy így még nem alázták meg soha.

Másik haveromnak alig volt erekciója, Instantban szedte fel egy külföldi csaj. Felmentek a lakására, és ott próbálta megcsinálni, full részegen.... úgy hogy a csaj lakótársa ott volt :dd reggel dobták ki kb.

Harmadik ismerősöm koncert után vitt fel egy csajt. Dugással nem volt gond, neki hatalmas farka is van. Viszont a végén részegen gumi nélkül tosztak már.

Reggel irtó gáz volt, úgy kellett sürgősségi tablettát íratni.

Negyedik haverom: sátorban, fesztiválon egy rövidhajú punkrocker csajjal részege.. Atom bénázás... Másnap a létezését is letagadta a srácnak. Ripityára tört az önbizalma hogy még ez az átlagos punk pi..csa is elzavarta.

Végül égy lány ismerős: Buliban felszedte egy srác egyéjszakáson. Kb 30-40 másodperc alatt belespriccelt mindent... újra próbálkoztak és pár perc után újra elspriccelt :d iszonyú szégyen volt. Megalázottan került ki a helyzetből.

Hát gyerekek ennél 10x jobb már a prosti de komolyan. Egy félős szűzet hová akartok diszkós kalandba hajszolni???

Akiket meséltem ők 18-20 éves belevaló, partiarc tökös srácok voltak... nem ám félős aggszűz férfiak.

2019. máj. 3. 14:37
 15/21 anonim ***** válasza:

Nyilván azt meg se említem, hogy legjobb lenne barátnővel... nyugiban.. nem sietve, nincs teljesítménykényszer.

Egy 24 éves férfit nem fog senki tanítgatni egyéjszakáson, hogy hová kell dugni és mit.

90% hogy traumával végződő kudarc lesz...

2019. máj. 3. 14:39
 16/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyok aggszűz
2019. máj. 3. 14:47
 17/21 A kérdező kommentje:
Nem 30 éves vagyok hanem fiatal srác
2019. máj. 3. 18:03
 18/21 anonim válasza:
Ez sztem kamu kérdés
2019. máj. 24. 22:19
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem, ez valós... Karcsika, a 24 éves öregszűz nyűglődése :D
2019. máj. 25. 00:57
 20/21 anonim válasza:
Jezzsxd
2019. máj. 25. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!