Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Először megyek prostihoz. Mit tanácsoltok, mire érdemes ügyelni?
Figyelt kérdés
Kinéztem egy 20 év körüli a csajt egy népszerű online felületen. Házhoz megyek majd egy vidéki nagyvárosban. Mik a tapasztalataitok ilyen téren?
(26/F)
2019. ápr. 30. 20:34
41/49 anonim válasza:
40: És ebben mi a tanulságos a kérdező számára? Ne menjen prostihoz a házas ember, húha, micsoda tanulságok. A kérdező az olyan kreténségektől félt, hogy egy strici agyonveri, meg, hogy leprás lesz ott a törölköző.
42/49 A kérdező kommentje:
Rövid helyzetjelentés: prostinál azóta sem voltam :(
2019. szept. 21. 10:20
44/49 anonim válasza:
Azota gondolom voltal egy pár prostinál mesélsz az elsőről?
47/49 anonim válasza:
Szerintem elkapott a törülközőről valami nyavalyát🤣🤣.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!