Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom megelni a szexet?
Nem vagyok hive az alkalmi vagy osszejaros szex kapcsolatoknak, de nagyon nagyon sokat jelent szamomra a szex es ha nincs nagyon tud “kinozni” a hianya. 17 eves korom ota van vibratorom meg egyeb jatekszereim, voltak kapcsolataim de most 22 evesen kezdek ott tartank h a kapcsolatbeli hianyt vagy ha nem voltam abban is nem tudja mar potolni a maszti..
Sokan kezdemenyeznek nalam, akar kapcsolatra is de az utobbi alkalommal sajnos itt el is bukott a dolog mert (korabban nem ezen mult) de nala hiba volt az is hogy koran lefekudtunk egymassal mert nem tudom magam turtoztetni, vagy nem is akarom mert ha szar a szex jobb az elejen megtudni mint mikor mar tudom hogy mennyire szeretheto is a szemelyisege! 😰
Tudom higy nyavogasnak tunik es ennel nagyobb bajom soha ne legyen az eletben de higgyetek el nem ho erzes es nem szeretnem azt h “ elek a lehetosegeimmel” es sz@rni bele masok mit gondolnak de en nem ugy kepzelek egy konoly kapcsit valakivel hogy elotte atment rajtam egy tarsasag!
Aki volt hasonlo helyzetben tudna tanacsot adni? Maszti nem segit napi tobbszori se, eljarok edzeni, dolgozni, barataimmal vagyok szoval az idomet es az energiaimat is lekotom de megis kinoz ez az erzes mar evek ota...!
23n
Az olyan nem próbálkozik be nálad első,de második talin se :)
amúgy nem félénk, vagy látens homi.. csak “normális”.
És van ilyen, igen :)
Ez olyan dolog ha nem mész bele, sosem tudod meg mi lesz.
Azt úgyis látod ha csak szexre kellesz, mert nem tud várni és meg sok más dolog....
Nekem volt egy kapcsolatom amiben 6 hónapot vártam a szexre
Uhh! Az szep!
Es megerte? 😂🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!