Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan lányok akik szeretik adni a lábfétist?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 30. 09:43
1/9 anonim válasza:
már mint hogy adni? Aktivan a pasi lábát kényeztetni?
3/9 anonim válasza:
Barátnőm magátol csinálja, altalaban nyalas kozben, labbal veri nekem kozben
5/9 anonim válasza:
Igen, de ehhez az kellett, hogy finoman erzekeltessem, hogy tetszik a lába, meg ilyenek. Nyiltan nem mertem neki elmondani hogy lábfétisem van, de úgytűnik ráérzett 😀 3-es voltam
6/9 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavar h a barátom lábfétises, mindig odaadom neki a lábaim csináljon vele amit akar, vagy lábbal izgatni a farkát, ami csak tetszik 😊 néha én kérem, hogy picit simizgesse a talpaim, mert jó érzés 😊 nekem ő az első, szóval ilyen téren is nagy hatással lesz rám az tuti, még alakítgatható vagyok :D Sőt, kifejezetten a büdös lábakra izgul, ami elég fura, de ami neki, jó az nekem is :-)
7/9 anonim válasza:
Olyan jólenne megismerkedni egy ilyen lánnyal, aki tisztában van az ilyen dolgokkal, és megfelelő szexuális intelligenciája van.. sajnos egyre kevesebb az ilyen.. :D
27/F
8/9 anonim válasza:
Mo.-n tuti nincs ilyen nő, ezt nem ismerik Mo.-n, pedig jó lenne...
9/9 anonim válasza:
7-8-nak üzenem, hogy amúgy minden normális nő ilyen. Nekem egy barátnőm se csinált ebből problémát. Az elején még furcsállják, de a végén már lehet, hogy ő fogja kérni. Sőt, olyan is volt, hogy kölcsönössé vált a dolog. Csak arra kell figyelni, hogy ne csak a lábával foglalkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!