Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi az amitől a legjobban beindultok?
Figyelt kérdés
Mi az a konkrét tett (nyakra puszi, stb), konkrét póz, konkrét vágy?
Ti mivel tudjátok a legjobban beindítani a pasikat? (tett, ruha, fehérnemű, stb)
2019. ápr. 30. 09:10
1/8 anonim válasza:
Nyakharapás + commb szorítás.
A páromnak elég, ha egy percnél tovább csókolózunk :D
2/8 anonim válasza:
Ha csapkodja a fenekem, nem túl erősen de annyit hogy piros legyen.
19/L
3/8 anonim válasza:
Ha nyalja a a bimbimet.Ha nincs kedvem amúgy a szexhez akkor is eszemet vesztem.
4/8 anonim válasza:
Amitől beindulok: simogatás, punci nyalás, csók,
Amitől minden pasim “megőrült”: mélytorkozás
5/8 anonim válasza:
A nálam okosabb, domináns férfiaktól indulok be, persze a külső sem lényegtelen, de hogy konkrétan mit tesz velem, az már másodlagos.
6/8 anonim válasza:
Szintén az okos/erős tipikus férfi jellemek tudnak nagyon beindítani, egy nyakpuszi és megőrülök.
22L
7/8 anonim válasza:
Ha a nyakamat puszilgatja eszem vesztem,de szeretem ha nyalnak attól is elalèlok hamar ès csak azt veszem èszre hogy már szexelünk is 😊
8/8 anonim válasza:
Nyakpuszi és amikor a fenekemet tapizza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!