Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mit gondoltok egy olyan lányról, akit már rengetegen megdugtak?
Talán azt, hogy szereti a szexet. Kicsit valószínű hogy úgy tekintenék rá, hogy tuti nem akar komoly kapcsolatot.
De azért meg kéne ismerni jobban, esetleg megtudni a motivációját. Most csak azért elítélni előre mert sok partnere volt elég csökött dolog.
"Mellesleg ha valakit már túl sokszor próbáltak fel, abban harangozni lehet, és nem tudom, abban mi az élvezet."
Sírok azon a férfi logikán, ami szerint ilyen szempontból számít, hogy valaki 10 év alatt kapcsolatban élve egy, két vagy három férfival szexel naponta, kétnaponta, vagy ugyanennyiszer alkalmi partnerekkel.
Nem beszélve arról, hogy a hüvely egy rugalmas szerv, vagyis nem úgy hat rá a szex, mintha metróalagutat fúrnál.
Azért remélem, a fatengelyes női logikáról szóló vicceken te is jóízűen nevetsz egy ilyen bölcs kijelentés után is! xD
Az elítélő meg az elítélendő szavak közötti különbséget azért illene ismerni.
Engem nem érdekel, hányan dugtak meg, nem az én dolgom. Így látatlanban annyit tennék hozzá, hogy ha ez a kérdés egyáltalán felmerül, akkor általában way too much.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!