Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért passzívak a negyvenes nők az ágyban?
Kérdésem hölgyeknek:
Mi annak az oka, hogy a hölgyek kedvelik ha erotikus masszázst kapnak, kényeztetik őket, maszírozzák, viszonozni viszont nem igazán van kedvük. Én ezt tapasztalom a negyven feletti hölgyeknél. Néha úgy tűnik nekem, a sex ebben a korban a nőknek: "csinálja a pasi, hogy nekem jó legyen" !
Ez általános? Vagy csak én fogtam ki?
Te kezdeményezed vagy te akarod megmaszírozni vagy a nő mondja, hogy maszírozd?
Ha te csinálod magadtól, és a nő nem viszonozza akkor szólj, hogy te is igényled különben honnan tudja, és mivel ő nem kérte, hogy maszírozd nem is fogja magától viszonozni, mert minek...
Ha viszont konkrétan ő kéri az más.
Ne várd masszírozás után hogy neked esen ő is mert elgyengűl.
Órákkal is így vagyok ha előbb kapom én akkor nincs lelki erőm viszonozni. Szóval Inkább én kezdem. Hogy aztán kedvemre kéjelegjek a Férfi kezei alatt
25N
Lehet hogy kifogtam. De ha megkérem akkor is elég röviden elintézi?
Még ifjonc koromban is volt több ilyen tapasztalatom. Persze volt kivétel is.
Van igazság abban ami írsz, de rosszul köz3líted meg a dolgot, attól hogy "csinálja a pasi hogy nekem jó legyen" kicsit árnyaltabb a kérdés😀
Először " mindenkinek személyfüggő a szexualitás és nem korfüggő" szakzsargont bizonyára ismered , és ez nagyon is igaz, mondhatni "kifogtad".
Másodszor meglepődnèl ha tudnád 20-30 évvel ezelőtt mennyire más volt az élet, a közerkölcs, a randizási és szexuáli "tedd/ne tedd"-lista.
A mai 40-es nők nem abban a szexuális morállban nőttek fel mint a mai 20-on éves lányok pl.
Amikor ők voltak kislányok,illetve 10-en évesek még arra nevelték/tanították őket, hogy szemérmesebbek,rátartiabbak legyenek, nehezebben adják magukat, udvaroltassanak maguknak,az udvarlás alatt is viselkedjenek "rendes lány" módjára. Mivel a mai 40-es nők nagyszülei és az ő szüleik idejében még olyan más volt a világ, hogy 20-on évesen házasodtak a fiatalok, szóval ha pl.egy 20 éves srác udvarolt egy 20 éves lánynak akkor 1.azt többnyire "hivatalosan" kellett tennie, a családok tudtával, 2.voltak udvarlási illemszabályok, 3 nagy valószínűséggel házasság lett belőle.
Vagyis arra akarok kilyukadni, hogy a mai 40-es nőket még arra készítették fel, hogy az udvarlás,járás időszakában, azt közvetítsék hogy jó feleségek lesznek, ne azt hogy milyen jó nők és/vagy milyen perverzek.
Ebből a szempontból nehéz helyzetben van sok mai 40-es nő,mivel amit gyerekként,fiatalként tanítottak nekik azzal ma nem érnek semmit,nem tudnak mit kezdeni,sőt furcsának is tűnhet mivel homlokegyenest szembe megy a mai normákkal. Azt most ne taglaljuk hogy célra vezetőbbek-e a mai normák.
Szóval ők a hagyományos női szerepben nevelkedtek, ahol a férfi a "családfő" a szexben is,vagyis a férfinak illik előbb csinálnia mindent,a férfi "szolgálja ki magát" először,a nő "tisztességes nő" módjára, szendén viselkedjen az ágyban is
Végülis nem "csinálja a pasi hogy nekem jó legyen", hanem "csinálja a pasi, hogy NEKI jó legyen".
Hogy érdemben is tanácsoljak valamit: Legyél kezdeményező,irányító. Kérd meg hogy masszírozzon, jelezd hogy milyen kényeztetést szeretnél.
Igen, és ezt is tapasztalom. "Itt fáj - ott fáj"
De hát basszus: "40 és ANNYI"
Aki elmúlt negyven az már készül a nyudíjra? Ezt is tapsztalom. És nem csak a nőkön. Mi lesz 10 - 20 év múlva? Az a réteg, aki aktív akar maradni egyre inkább tűnike el legalább is számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!