Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szólnátok akkor ha megtudnátok hogy a barátod meddő?
Ha nagyon szereted a fiút és vele tervezed a jövőd és megtudod hogy nem lehet neki gyereke pedig te szeretnél. Szakítanál vele?
Én nagyon szomorú vagyok hogy nekem sosem lehet gyerekem, amióta ezt tudom majd meg bolondulok. Selejtnek érzem magam. Egy lánynak sem fogok kelleni szerintem miután ezt megtudja.
19f
Természetesen kitartanék mellette, akkor, ha valóban vele tervezem leélni az életem. Vannak már alternatív megoldások is.
Persze fájna, de nem csak a jóban, egészségben résznél kell a másik mellett lennünk.
Én szeretnék gyereket, de ha ezt hozta az élet..
Néznem a jó oldalát, nem kell gumi😃
Én a másik oldalt tudom elmondani
Annó tudta rólam a párom hogy orvosilag papíron van arról hogy Nem lehet gyerekem..Elfogadott. De Nem adtuk fel próbálkoztunk. És amikor már nem bíztunk benne akkor lettem Terhes... Ennek már 3 éve azóta már nem vagyunk együtt de ez egy másik Sztori ..
Nos ha a Férfi akit szeretek és nemzőképtelen. Nem hajítanám el. Persze végig mennénk az összes lehetséges módszerén és akkor se lehet saját akkor örökbefogadunk...
Én is adoptált gyerek vagyok.
Szövő az egyik szívügyem az hogy örökbefogadhassak egy gyermeket.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!