Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy egy nő elégedett-e az intim méretemmel?
Közepesnek irtam mert szerintem a legnagyobb 22 centi körül van (ebből is kevés pasinak van ekkora efölött meg még ritkább).
És az átlag 13-14 és a legnagyobb méretnél ez szerintem közepes méret.
Az átlagon felüli az furán hangzik. Ha az átlag 13-14 centik, és nekem 14,5cm a cerkám akkor már az is átlag felettinek számítana? :D
Meg fogsz lepődni, ha intelligensek vagytok, és beszélgettek egymásról ezekről az intim dolgokról is, akkor meg is mondhatja. Csakhogy a valódi inkompatibilitás, az olyan méretbeli eltérés, ami akadálya a kielégítő szexnek, meglehetősen ritka. A 10 centi fölötti mérettel már a legtöbb nő, ha van a kapcsolatban érzelem, és a férfi erekciója kemény, eléri az orgazmust.
De ugye tudod, hogy méret ide, vagy oda, a nők többsége nem tud hüvelyben elmenni, kell neki a csiklóizgatás. Ha azzal kezded, hogy kézzel-szájjal elviszed a nőt, nagy csalódást nem okozhatsz.
Az átlagos méret alig több, mint 13 centi hossz, és kicsit több mint 3 centi vastagság. Ennél éppen annyi férfinek van nagyobb, mint amennyinek kisebb, az átlag ezt jelenti.
A GyK-n el van terjedve, hogy 15-17 centi hosszú, és 4,5 centi vastag az átlag. Ez mese. Ugyanígy sok itt a 19-22 centis mesélő, de a valóság más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!