Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Honnan tudhatom, hogy egy nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom, hogy egy nő elégedett-e az intim méretemmel?

Figyelt kérdés
Vannak valami jelek? Ti hogyan viselkedtek, ha nem vagytok elégedettek vele? Nyilván megkérdezni felesleges, mert ha csak nem egy kő bunkó, úgyse mondja meg, ha kicsinek találja.
2019. ápr. 28. 10:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
84%

Közepesnek irtam mert szerintem a legnagyobb 22 centi körül van (ebből is kevés pasinak van ekkora efölött meg még ritkább).

És az átlag 13-14 és a legnagyobb méretnél ez szerintem közepes méret.

Az átlagon felüli az furán hangzik. Ha az átlag 13-14 centik, és nekem 14,5cm a cerkám akkor már az is átlag felettinek számítana? :D

2019. ápr. 28. 11:08
 12/15 anonim ***** válasza:
92%
én imádnám a farkad, szerintem ne izgulj ezen :) inkább a vastagság számít nekünk
2019. ápr. 28. 11:17
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
17 cm egyáltalán nem kicsi, sőt, ha vastag, akkor már nagynak is számít. Ne aggódj emiatt :)
2019. ápr. 28. 11:21
 14/15 A kérdező kommentje:
Rendben, nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
2019. ápr. 28. 11:29
 15/15 anonim ***** válasza:

Meg fogsz lepődni, ha intelligensek vagytok, és beszélgettek egymásról ezekről az intim dolgokról is, akkor meg is mondhatja. Csakhogy a valódi inkompatibilitás, az olyan méretbeli eltérés, ami akadálya a kielégítő szexnek, meglehetősen ritka. A 10 centi fölötti mérettel már a legtöbb nő, ha van a kapcsolatban érzelem, és a férfi erekciója kemény, eléri az orgazmust.

De ugye tudod, hogy méret ide, vagy oda, a nők többsége nem tud hüvelyben elmenni, kell neki a csiklóizgatás. Ha azzal kezded, hogy kézzel-szájjal elviszed a nőt, nagy csalódást nem okozhatsz.

Az átlagos méret alig több, mint 13 centi hossz, és kicsit több mint 3 centi vastagság. Ennél éppen annyi férfinek van nagyobb, mint amennyinek kisebb, az átlag ezt jelenti.

A GyK-n el van terjedve, hogy 15-17 centi hosszú, és 4,5 centi vastag az átlag. Ez mese. Ugyanígy sok itt a 19-22 centis mesélő, de a valóság más.

2019. ápr. 28. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!