Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nimfómánia ellen lehet valamit tenni? Volt aki "kigyógyult"?
Figyelt kérdés
Kérlek ne kezdjétek a szexelj többet, miért zavar az ha szeretek szexelni, szerezz pasit stb. Nekem ez nem megoldás.. 22/L2019. ápr. 26. 21:03
2/5 anonim válasza:
Akkor nekem szerencsém hogy férfinek születtem.
3/5 anonim válasza:
Azt remélem tudjátok, hogy a nimfománia nem a szexuális vàgy hétköznapi felfokozottsága, hanem szervi betegség vagy pszichiátriai zavar tünete?!
Tisztában is kell lenned hogy tényleg nimfómániád van, vagy csak szexfüggő. A kettő nem ugyan az!
Egy ninfomán nem a szexuális kielegülés miatt keresi a kielegülést!
Mint minden betegségnél, a szexfüggőségnél is az első lépés a beismerés, hiszen ameddig nincs meg az akarat a leszokásra, addig minden más erőfeszítés felesleges.
Az orvosok terápiás és egyes esetekben gyógyszeres kezeléssel gyógyítják a betegeket. A drog és az alkohol függőséggel ellentétben itt nem az a cél, hogy soha többé ne hódoljon szenvedélyének a páciens, hanem az, hogy egészséges mértékben tudja élvezni a testiség örömeit.
4/5 anonim válasza:
Istenem! Csak egyszer összejönnék egy nimfomániás csajjal, az lenne számomra a mennyország!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!