Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok elítélitek aki prostihoz jár?
Figyelt kérdés
Persze aki nincs párkapcsolatban.2019. ápr. 25. 21:17
3/8 anonim válasza:
Nem, az ő dolga, még mindig jobb mintha buliból szedne össze ribizliket egyéjszakásra. Egy normális prosti legalább csináltat havonta, kéthavonta tesztet hogy nincs-e betegsége.
4/8 anonim válasza:
Nem ítélem el, de nem örülnék ha kiderülne a leendő paromrol.
5/8 anonim válasza:
voltam qrva, nem ítélem el, mondjuk néznék ha mellettem menne gyakran. Furcsa lenne.
6/8 anonim válasza:
Nem ítélném el, de nem szeretnék tőle barátságnál többet.
7/8 anonim válasza:
Nem mondom h elítélem. Olyan emberekről derült akiről nem hittem volna. Mindenki azt csinál amit akar. Úgy nyomorult ahogy tud ;)
8/8 anonim válasza:
Mindenkit lepontoznak ezért a válaszért, de én is beírom, úgy se írt semelyik nő se mást :)
Nem ítélem el, de én se lennék vele párkapcsolatban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!