Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minek az a barátnő? Csak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek az a barátnő? Csak a pénzt visszi el! Vajon mennyit meglehet spórolni ha szingli az ember?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 25. 19:40
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Jelenleg gyűjtöm a pénzt van már több mint másfél millió forintom , a fizetésem 120 ezer környékén mozog és az összeset elteszem a dobozomba mert szerencsére a szüleim eltartanak ezért nem kell költenem semmire.
2019. ápr. 25. 20:07
 12/35 anonim ***** válasza:
95%

Huuh de fukar vagy kérdező!

Képzeld ezt mind én is megcsináltam. Volt h utaztam a pasihoz, utiköltség stb.. de nem érdekelt mert tudtam h este már vele lehetek. Volt olyan is h vmit megláttam és megvettem neki, mert azonnal ő jutott róla az eszembe. Nem kértem el tőle a termék árának a felét.

Nem minden nőra kell az egész vagyonodat költeni. A normálisabbnak nem is kell a pénzed, de jössz itt a fuvarozással, meg az utiköltséggel. Te sztem csak okokat keresel arra h miért olyan nagyon jó szinglinek lenni. Holott te is már szívesebben lennél kapcsolatban de ilyen fukar, és ilyen mentalitású ember senkinek sem kell.

2019. ápr. 25. 20:09
 13/35 anonim ***** válasza:
94%

Eltartanak, de meddig...?

Ilyen felfogással mint ami neked van, jobb is egyedül.

Majd eljön az idő amikor rájössz, hogy a pénz nem boldogít.

2019. ápr. 25. 20:11
 14/35 anonim ***** válasza:
68%

Ne oltsátok már szegènyt.

Nem szerelmes majd ha az lesz akkor teljesen máshogy fogja gondolni a dolgokat.

2019. ápr. 25. 20:13
 15/35 A kérdező kommentje:

Most kell gyűjteni sok pénzt milliókat most kell bebiztosítani magát az embernek amikor még fiatal,mert ha már saját lábára áll az ember akkor már nem tud félre rakni örül ha meg él valahogy.

Higgyétek el hogy sok kicsi sokra megy pl elmentek wellnessezni 2-3 napot belekerül 30-40 ezer forintba az még nem sok de ha már gyakrabban mentek szórakozni és mindig tízezreket költeni az sok kicsi sokra megy.

Ha meg nem mentek szórakozni a nővel az meg nagyon unalmas kapcsolat ,állandóan otthon ülni szürke hétköznapok az unalmas élet.

Egy egészséges kapcsolat abból áll hogy minden héten mentek valahova Balatonra ide oda búcsúba moziba strandra diszkóba de az meg hosszú távon ki koptatja a pénztárcát.

2019. ápr. 25. 20:31
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

Valamilyen szinten igazad van, sokba kerül egy barátnő. A férfi mindig többet fizet, mint a nő, mind az ajándékokra, mind a közös programokra. Ezzel önmagában nincs is baj, a mértékkel lehet.

De nem feltétlenül kell elmenni akkor 2napra wellnessezni. Mi például a múltkor kora délután mentünk csak 3órára és összesen volt 3ezer forint a belépő meg mondjuk 500ft benzin.

2019. ápr. 25. 20:40
 17/35 anonim ***** válasza:
48%
3,5 hónap alatt 2000 forintot költött rám az akkori barátom. Persze ez mind megtérült, hisz nálunk kajált, sőt, mínuszba is lementem, napi 400-at megkajált. Akkor a pasik is lehúzzák a nőket? Csak mert velem mindig ez volt...
2019. ápr. 25. 21:27
 18/35 anonim ***** válasza:
45%
Nem véletlenül keresel Te 120-at. Igy röviden tömören osszefoglalva, bántó szándék nélkül.
2019. ápr. 25. 22:28
 19/35 anonim ***** válasza:
94%

"Most kell gyűjteni sok pénzt milliókat most kell bebiztosítani magát az embernek amikor még fiatal,mert ha már saját lábára áll az ember akkor már nem tud félre rakni örül ha meg él valahogy."

Ebben igazad van, de mi lesz 10 év múlva ha már össze szedted a saját lakás árát, van kocsid félre tett pénzed stb, viszont a fiatal éveid elvesztetted, mert semmi szép emléked nem lesz?

Régebben én is így gondolkodtam, mindenre sajnáltam a pénz, wellnessre, kirándulásokra és egyéb utazásokra.

De tudod milyen jó most visszagondolni arra, hogy milyen helyeken jártam az elmúlt években, amíg te otthon ültél a párnád alatt a pénzeddel mint a nyuggerek?

A másik meg az, hogy ha csak 120-at keresel havonta, akkor nem a csajok húznak le téged, hanem a munkaadód, és még annyit sem kapsz tőle mint egy csajtól.

Nálunk egy sima operátor keres mindenféle kedvezmények nélkül 200-220 ezret.

Az meg oké, hogy a szülők segítik az embert, engem is segítettek mikor tudták jogsira készülők meg kocsit venni, mondták hasznos dolgokra költöm, ne adjak otthon a rezsibe sem. De azért elég gáz úgy az embernek a saját szülein élni, ha már keresőképes.

Ha valamit megkívánsz, akkor is a szülőktől kérsz pénzt?

2019. ápr. 25. 23:25
 20/35 anonim ***** válasza:
Mindenki saját maga árazza be magát. Ha neked 60-70 vagy 120 a színvonal, legyen. Van, akinek ennyit is kell keresnie. Nyilván diploma, komoly, és akár egyedi szakmai tudás esetén simán az előbb említett összegek mögé lehetne írni még egy nullát is.
2019. ápr. 25. 23:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!