Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok nektek van bármi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek van bármi vágyatok hogy milyen férfiakkal feküdnétek le egyszer életetek során?

Figyelt kérdés
Mint pl nálam ez így nézne ki : Egy szőke, ázsiai, fekete, latina, francia.

2019. ápr. 25. 17:30
 1/10 anonim ***** válasza:
91%

Nagyon megmozgatják a fantáziám a -féléé pasik.

És nem. Nem azért mert esetleg nagy "lehet" nekik.

A katamell, tejeskávé bőrűk az amitől ki vagyok annyira vonz hogy az durva..

Azért valjuk be Beyoncē ott van a toppon . Neki van egy olyan kívánatos bőrszíne ami pasiban extrán gyilkos...

N

2019. ápr. 25. 17:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Félvér *
2019. ápr. 25. 17:45
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy idősebb (max47) magas, izmos, jóképű férfival.

Akivel nagyokat tudok élvezni szex közben.

L

2019. ápr. 25. 17:52
 4/10 anonim ***** válasza:
73%

Egy jóképű, magas, kigyúrt, befolyásos, gazdag, esetleg híres férfival. Nem a pénze izgatna, nem is kérnék belőle, hanem maga a gondolat, hogy egy ilyen férfival vagyok.

De kipróbálnám feketével is.

2019. ápr. 25. 18:06
 5/10 anonim ***** válasza:
3%
A legtöbb csaj feketével, főleg a nagy méret miatt, de nem vallják be hogy amiatt...
2019. ápr. 25. 18:22
 6/10 anonim ***** válasza:
41%

Extrán izmos férfival (120 kg felett).

Cigány fiúval.

Latinos férfival.

2019. ápr. 25. 18:54
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én egy szűz 16 év körüli sráccal.
2019. ápr. 25. 19:03
 8/10 anonim ***** válasza:
81%

Nagydarab, nagyon izmos félvérrel, aki túlnőtte a 2 métert és szeret vadulni. :)

Szomorú vagy nem, a másik véglet is tetszene; a tipikus finom vonású, gyönyörű arcú, picike japán szépfiú, akit irányíthatok és játszhatok vele.

A végletek embere vagyok, imádom a sokszínűséget. :)

26N

2019. ápr. 25. 19:25
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy nem hiszitek el, de soha az életben ki nem próbálnám fekete férfival. Pedig laktam Angliában, ott sok van, és eszméletlenül nyomulnak a fehér nőkre. Nem tudtam úgy kimenni az utcára, hogy le ne szólítottak volna. Nekem már ez is ijesztő volt, hagyjanak már békén. Azért a fehérek nem szólongattak le csak úgy.

Jelenleg van párom, de ha szakítanánk, én kipróbálnám egy 20-25 éves fiúval a domina szerepet. De persze ahhoz nagyon szépnek kéne lennie, és nem hinném, hogy ők meg pont egy 40-es nőre vágynak.

Egyszer egy árubemutatón leszólított egy 23 éves srác, persze el akart adni valamit, de nem vettem meg, utána FB-on írogatott. Huh, nagyon jól nézett ki, és olyan illata volt, hogy már attól beindultam. Akkor nehéz volt ellenállni a kísértésnek, de ha egyedülálló lettem volna, biztos ugrok.

2019. ápr. 25. 20:05
 10/10 anonim ***** válasza:

1.idősebb

2.francia

3.latin vagy mexikói

2019. ápr. 25. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!