Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek van bármi vágyatok hogy milyen férfiakkal feküdnétek le egyszer életetek során?
Nagyon megmozgatják a fantáziám a -féléé pasik.
És nem. Nem azért mert esetleg nagy "lehet" nekik.
A katamell, tejeskávé bőrűk az amitől ki vagyok annyira vonz hogy az durva..
Azért valjuk be Beyoncē ott van a toppon . Neki van egy olyan kívánatos bőrszíne ami pasiban extrán gyilkos...
N
Egy idősebb (max47) magas, izmos, jóképű férfival.
Akivel nagyokat tudok élvezni szex közben.
L
Egy jóképű, magas, kigyúrt, befolyásos, gazdag, esetleg híres férfival. Nem a pénze izgatna, nem is kérnék belőle, hanem maga a gondolat, hogy egy ilyen férfival vagyok.
De kipróbálnám feketével is.
Extrán izmos férfival (120 kg felett).
Cigány fiúval.
Latinos férfival.
Nagydarab, nagyon izmos félvérrel, aki túlnőtte a 2 métert és szeret vadulni. :)
Szomorú vagy nem, a másik véglet is tetszene; a tipikus finom vonású, gyönyörű arcú, picike japán szépfiú, akit irányíthatok és játszhatok vele.
A végletek embere vagyok, imádom a sokszínűséget. :)
26N
Tudom, hogy nem hiszitek el, de soha az életben ki nem próbálnám fekete férfival. Pedig laktam Angliában, ott sok van, és eszméletlenül nyomulnak a fehér nőkre. Nem tudtam úgy kimenni az utcára, hogy le ne szólítottak volna. Nekem már ez is ijesztő volt, hagyjanak már békén. Azért a fehérek nem szólongattak le csak úgy.
Jelenleg van párom, de ha szakítanánk, én kipróbálnám egy 20-25 éves fiúval a domina szerepet. De persze ahhoz nagyon szépnek kéne lennie, és nem hinném, hogy ők meg pont egy 40-es nőre vágynak.
Egyszer egy árubemutatón leszólított egy 23 éves srác, persze el akart adni valamit, de nem vettem meg, utána FB-on írogatott. Huh, nagyon jól nézett ki, és olyan illata volt, hogy már attól beindultam. Akkor nehéz volt ellenállni a kísértésnek, de ha egyedülálló lettem volna, biztos ugrok.
1.idősebb
2.francia
3.latin vagy mexikói
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!