Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hanyast adnatok erre a felsotestre lanyok?
2019. ápr. 24. 22:00
11/30 A kérdező kommentje:
180 cm vagyok :)
2019. ápr. 24. 22:13
13/30 anonim válasza:
6.
Ami nem tetszik: vékony, izmos, csupasz.
(Hozzátenném hogy nincs veled baj. Kinek mi jön be.)
14/30 anonim válasza:
Semmi baj veled, de nekem nem az esetem. Nagyon vékony vagy, én szeretem, ha egy pasi szélesebb, na nem dagadt, de ha egy pici pocak van, az sem baj, ha mellette van válla, mellizma.
15/30 anonim válasza:
Wow ez az ideálom eskü .
Mert izmos de nem az a túlságosan is izmos .
Jól néz ki ,nem szőrős .
9 adok ,mert semmi nem tökéletes ,bár hibát nem látok .
Ne változtass semmin 😊.
L
16/30 anonim válasza:
5-öt adnék, elég vékony vagy, ha rádolgozol nagyon jó kis szálkás alkatod lesz. :)
17/30 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek.
A tobbseg elegedetebb vele mint en magam :D
2019. ápr. 24. 22:38
18/30 anonim válasza:
Elég dekoratív.
8.
Ha a köldököd alatt lenne szőr, akkor lenne 9.
10es test meg nem létezik.
Így is ülnélek.
19/30 anonim válasza:
Ha szőrös lenne a mellkasod tetszene
20/30 anonim válasza:
0. Rühellem a vékony/izmos pasikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!