Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vonzó tulajdonság ha egy nő önzetlenül adja az orált?
Figyelt kérdés
Például megvan neki és ő maga ajánlaja fel hogy akkor csak ő fog orálisan kényeztetni és szájba is élvezhetsz, lenyeli. Ez mennyire gyakori ajánlat?
Privát nem kell, nem írok kort nem kell szextárs.
2019. ápr. 24. 20:13
2/8 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen normális dolog,nem vonzóság kérdése. Főleg nem párkapcsolatban. Ugyanez müködik forditva is, hogy csak orálisan kényeztetnek nőt,és nem vár viszonzást a partner, akkor jó ha egyik-másik is örül annak, hogy örömet okozott a párjának, vagy valakinek, ez önbizalmat is ad aki csinálta, a másiknak meg örömet.
4/8 anonim válasza:
Ez a lehető legjobb, bár találnák ilyet :)
5/8 anonim válasza:
Ez ilyen áldozat-típusra vall. Kicsit becsicskulós dolog. Bár sok pasinak természetes, mert azt hiszik, nekik ez jár.
6/8 anonim válasza:
Inkább az utolsóval értek egyet. Rég nem nincs már olyan h én valakit csak úgy lepippantanék. A pasik hamar elkényelmesednek...azt meg nem szeretjük.
7/8 anonim válasza:
a legvonzóbb,élettársam is ilyen nő.
8/8 anonim válasza:
Én szeretném ha ilyen barátnőm lenne... :) :) kiélvezném ha felajánlja... :) Persze valamikor viszonoznám is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!