Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szex: a nagyobb darab nők inkább bevállalják?
Úgy gondolom, hogy a kisebb termetű (mondjuk a kb 160 cm/50 kg típusú) nők anál terén inkább elutasítóbbak, hiszen számukra egy átlagos péniszméret is relatíve nagyobb. (A hüvely ugye jobban tágul, ott ez nem annyira lényeges.)
Érdekelne, hogy másnak mi a véleménye erről, milyen tapasztalatai vannak. Nyílván általánosítás, de mégis: talán van kapcsolat. Ti hogy látjátok?
Nagyobb darab vagyok, de kizart !
Nincs összefüggés okoska .
Összefüggést én se sokat látok de én speciel jobban szeretem hátulról.
20/L/65 kiló
Én látok valamennyi összefüggést, de persze kicsi úgymond a minta, úgyhogy nem jelent sokat.
Jelenlegi barátnőm nagy darab és ő szereti.
Jó kérdés. Nem hinném hogy lenne reláció.
Én eddig csak vékony vagy max annyi felesleggel rendelkező csajokkal voltam arányaiban, mint én (+8-10kg max). Eddig mind élvezte, csak a legelsőnél nem mertem még kipróbálni még, de ő is szerette.
És mind 170 centi alatt volt, kivéve egyet, tehát akkor az én tapasztalatom borítja a teóriát amin a kérdésed alapszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!