Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom nem tud elélvezni velem akkor magamban keressem a hibát, hogy nem vagyok elég izgató számára?
"Túlságosan feszült vagyok és nem is ott jár az eszem, pedig tudom hogy akkor ott csak kettőnkre kell koncentrálni.De mostanában ez nem megy."
Nem kell egyből rosszra gondolni? Miért, szerinted ez nem rossz, hogy a pasi lélekben ott sincs szerelmeskedés közben?!? És neki egy szeretkezés azt jelenti, hogy "koncentrálni kell, de most nem megy"?! Jézus... Meg se merem kérdezni, hogy akkor szerinted mi a rossz, ha ez nem az?
11 Lóf...t nem tudsz ennek a hátteréről, úgy hogy jobb lenne ha nem ugatnál bele.
Okostojás...
Nyílván te könnyen beszélsz mert vagy 2 perc után elmész a csajban, vagy mert nincs olyan gondod amit ne tudnàl félretenni az aktus során.
A kérdező is kitudja mikre gondolt már hogy miért nem jön össze a barátjának.
ÉS akárhogy is nézzük, ezen lehet változtatni, mi is azon vagyunk.
De ha azért nem sikerülne mert valójában nem is kívánom a párom, na arra már lehetne azt mondani hogy ROSSZ.
Egy kapcsolatban vannak ilyen hullámvölgyek, amiket át kell vészelni.
És ha két ember szereti egymást, akkor sikerülni is fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!