Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Van köztetek olyan, aki bele menne egy lazább, akár csak orál szexkapcsolatba / alkalmiba?
Nem hangzik rosszul... de ő ennyivel meg is elégedne?
Neki mi benne az élvezet?
Bele hát ;) imádom az orált, persze örömmel viszonoznám is kölcsönös vonzalom esetén. ha a pasi viszont csak csinálni szeretné azt se bánnám különösebben :DD
nem kérik priviket mert komoly kapcsolatban vagyok, de ha szingli lennék biztos belemennék egy ilyenbe :) ha nem jönne be annyira mint gondolom, akkor legfeljebb abbahagynám.. egy próbát tuti megérne nekem
Én férfi vagyok de benne lennék egy csajjal ilyenben és élvezném. Persze nem úgy, de alapvetően örömet okoz ha másnak örömet okozhatok :) Hogy miért "elég ennyi" annak az okát itt most nem részletezem, de ha valakit érdekel, dobjon egy üzit.
28F
Orál szexkapcsolatba nem. Nem sok értelmét látom h orál után nincs szex, de egy szexkapcsolatba, vagy egy alkalmi kapcsolatba igen, de csak akkor ha megvan köztünk a férfival a vonzalom.
22L
Szex nélküli szexkapcsolatnak nem sok tetejét látom. azt szoktam mondani, hogy bizonyos dolgokat nem lehet "kicsit" csinálni. Nem lehet pl "kicsit ba szni".
31n
"Persze nyilván szex és viszonzás sem kizárt"
szerintem a kérdező arra gondol, hogy kezdetben csak orális szex lenne, aztán idővel komolyodna. tehát ahogy írta először csak kinyalná a csajt viszonzás nélkül. aztán a második alkalommal már viszonozná a nő és így tovább.. nyilván egyik fél sem tudná megállni egy idő után hogy ne legyen szex :D
én pasi vagyok de én is simán vevő lennék arra, hogy csak azért találkozzak egy nővel, hogy orálisan kielégíthessem ;) szeretem csinálni és szeretek orgazmust okozni egy nőnek, ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!