Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ekkora pénisz elég a szexhez?
Eddig csak egyszer szexeltem, egy alkalmi volt csak. És pl misszionárius pózban alig fértem hozzá. Lehet hogy azért mert még tapasztalatlan vagyok, de mi van akkor ha azért mert rövid?
Mereven 14-15 cm között van a hossza.
Jah meg még arra is gondoltam hogy lehet az volt a baj hogy a lány nálam jóval alacsonyabb volt, kb olyan 20-25 cm vel volt nálam alacsonyabb.
Szerintetek mi miatt volt ez?
Elég ekkora méret a jó szexhez?
Köszi a segítséget!
Attól hogy mindenki azt hangoztatja hogy a 14-15 cm átlagos attól az mêg kicsi. Attól hogy azt hangoztatják hogy mindenkinek ekkora van attól az kicsi.
Az ideális méret 16-18cm, a legtöbb férfinak sajnos nincs ekkora, ezért van ennyi szűz, kidobott férfi.
És pont ezért viszi a nőket kb 20-30%-a a férfiaknak, akiknek nagyobb van mint az átlag ( ami kicsi !!! )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!