Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Használható a babaolaj síkosítóként?
Szükség esetèn análhoz jó, de hamar beszívódik, nem az igazi.
Punciba nem való!
Baba olajat én is úgy tudom nem jó a hüvelybe. ( Kóolaj származékos )
Síkosító se biztos, hogy jó.
Lenne egy ötletem. Nem tudom hogy lehet kivitelezni.
És nem kizárt, veszett ötlet.
Lenmagot ha megfőzzük, és leszűrjük, nagyon zselés állagú anyag lesz belőle. De hamar romlik, hűtőbe is. Ha valaki kipróbálná, max 2 napig, és hűtőbe legyen.
Sok élelembe használják.
( csináltam, de sajna nem lett kipróbálva :(. nem tudom működő dolog lett volna - e. Mennyi magot, és mennyi vízzel, arra végképp nem emlékszem. ha akció lenne váratlanul, kifutunk a hűtőből kikapjuk a tégelyt?? )
Olajos anyagok roncsolják a latex és szilikon anyagokat. Ezért az óvszer ki fog lyukadni. Ehhez elég mindössze egy perc. Azt ugye nem akarod, hogy benned süljön el!
Az olajos síkosító nem tesz jót a nõ intim részeinek. Az olaj hüvelyben ragad, majd kórokozókat gyûjt össze, ami fertõzéshez vezet.
Latex óvszer és síkosító együttes használatakor Kizárólag víz-alapú (esetleg szilikon-alapú) síkosítók jöhetnek szóba. KY jelly, Aqualube, Astroglide, Durex, Natural Feeling, stb... Ez rajta van a síkosító csomagolásán.
Ánuszba nem árt az olaj alapú síkosító. És oda használhattok juhbél óvszert is, aminek nem árt az olajos síkosító sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!