Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is megalázó cumizni?
Figyelt kérdés
Az uram mindig keri,en meg kicsit megalazonak erzem.Szerintetek?2019. ápr. 22. 00:57
11/16 anonim válasza:
Nálunk fordítva van én szívesen leszopnám, de visszautasít.
12/16 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformák. Akinek megalázó, az beszélje meg a pasival. Én pl. nem igénylem, nem is hozom fel az asszonynak. Ha évente 1x van olyanja, az is bőven elég. Nyalni viszont szeretem őt, tök jó amikor tudom hogy élvezi.
13/16 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
Ilyenkor a szádba élvez? Lenyeled neki?
Puncid kinyalja?
14/16 anonim válasza:
Érezhető annak, én pl férfiként nem tudok egy nő arcára élvezni, mert úgy érzem, hogy neki megalázó. Még akkor sem, ha kéri. Ez ilyen.
15/16 Deflohelp válasza:
Ha a kölcsönösség megvan, akkor miért lenne éppen ez megalázó.
(Régi igazság: "ne az ágyban legyen egy nő úrinő".)
Ha állandóan egyoldalú az igény, akkor joggal érezhető megalázónak.
16/16 anonim válasza:
Nem az. De ha nem csinálod akkor ne lepődj meg,ha téged sem nyalnak ki...!! Vagy az is megalázó legyen egy pasinak?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!