Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 18 éves csaj 26 éves srác...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves csaj 26 éves srác működhet?

Figyelt kérdés
Teljesen rámvan izgulva a csaj szexelni akar velem ,de nem szeretném átverni viszont szexelni igen.... hogy csináljam hogy ne legyen belőle “átverés “1 esélyt adnék az egésznek hogy megprobáljuk ...

2019. ápr. 21. 11:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki kerek perec hogy csak szexelni akarsz vele. Így nem ringatod hiú ábrándokba a csajt, jobb előre letisztázni. Egyébként meg simán működhet ha jól kijöttök egymással, a barátom 27 éves én pedig 18, mondjuk mi nem így jöttünk össze
2019. ápr. 21. 12:30
 12/18 A kérdező kommentje:
Akkor így lesz.., kiváncsi vagyok mi lesz belőle... sose volt még ennyi korkülönbségel barátnőm
2019. ápr. 21. 18:31
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem kell úgy elé állni, hogy: "na, szevasz, d*g*nk, aztán menjé csaje haza magadnak"...

De mindenképpen éreztessed vele, hogy csak szexről van szó. Ne bszd át! Tudjál már tükörbe nézni utána is. Ne légy fsz!

Tegyél szexuális utalásokat, bókoljál, simogasd, izgasd, de mondd meg, hogy utána hazakíséred vagy valami. Érezze, hogy ennyi.

2019. ápr. 21. 20:49
 14/18 anonim ***** válasza:
43%
Korodbeli puncit nem találtál? Ne hülyíts már egy 18 évest. Még akkor is ha tisztázod, hogy mit akarsz reménykedni fog. 2 hét múlva meg jön az "örült ex-szextárs" kérdés...
2019. ápr. 22. 08:58
 15/18 A kérdező kommentje:
de , de gyakorlatilag ő talált meg engem és miért ne élnék a lehetőségel ,a másik meg az hogy soha nem lehet tudni , szerintem egy probat megér ..
2019. ápr. 22. 14:30
 16/18 A kérdező kommentje:
“Ex szextárs “ hogy érted?
2019. ápr. 22. 14:37
 17/18 anonim ***** válasza:
Na mi letz belőle?☺️
2019. ápr. 24. 13:27
 18/18 A kérdező kommentje:
Hatalmasakat szexelünk.....
2019. ápr. 30. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!