Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik nem szexelnek a nő mensijekor, mi van a szüzesség elvételènèl?
Kedves vagy Kérdező :-)
Nem kezdtél el vitàzni, hanem elismerted màsok igazàt. Tetszik a stílusod! :P
mert mások véleménye érdekel, a sajátomat tudom. Ha pedig egy válasz logikus és jogos, akkor azt el kell fogadni :-)
Én nyitott vagyok ebben a kérdéskörben, engem nem zavar a vér menstruációkor sem, de különösebb vágyam nincs is ezalatt az idő alatt a szexre. Szűz vagyok és érdekelt, hogy a férfiak mennyire finnyásak pl egy szűz lány alatt/ felett :-)
Azt azért hozzátenném, hogy egy csomó férfi akkor is szexelne a nővel, amikor az menstruál, de a nő nem akar akkor. Ahogy többen leírták, a szüzesség elvesztésekor másmilyen vér van és általában jóval kevesebb is. Még ugye egy csomó lány már nem vérzik ilyenkor, mert előtte más dologtól átszakadt már a hártya.
Ha még te is szűz vagy kedves kérdező, akkor nem tudhatod pontosan hogyan fogsz viszonyulni a menzesz alatti szexhez. Tudom ez gyenge poén, de akkor kellene elveszítened, amikor épp "Mikulásozol".
Egyébként hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!