Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fizetős lánnyal vesztsem el, vagy várjak még vele?
Nemrég kiléptem egy rossz kapcsolatból, ahol bár testiség volt, de csak ujjaztam a lányt.
Én viszont nagyon vágyok a dologra. Egy fizetős lánynál az "extrákat" is kipróbálhatom, ráadasul tuti hogy egy tapasztalt emberrel vesztem el. Azt fogja csinálni, ami a dolga, és lényegében segít is vele.
Nem vagyok egy nagy nőcsábász típus, ráadásul elég válogatós is vagyok. Nem külsőre, személyiségre. Persze én is jobban örülnék ha olyannal lennék együtt először, akit szeretek, de jelenleg semmi esélyt nem látok arra hogy egy szimpatikus lányt megismerjek. Dugható csajt még találnék, de undorítónak tartom az ilyen lányokat. Akkor már olyannal aki fel is vállalja hogy micsoda...
Tudod, nagyon sok múlik azon, hogy hány éves vagy. Nem kell ezt elsietni, de amikor az ember már benne van a korban, akkor valahogy csak át kell lépni a Rubicont. Mert a szüzesség ugyan nincs az ember homlokára írva, de a tapasztalatlanság, a magabiztosság hiánya érződik a viselkedésen, és az nem szimpi a csajoknak, főleg nem azoknak, akik már rég túl vannak a tapasztalanságon.
Ha már rászántad magad, akkor nagyon sok múlik azon is, hogy hogyan választod ki a hölgyet, akit meglátogatsz. Hölgy és hölgy között óriási különbségek vannak, minden tekintetben. Leginkább abban, hogy hogyan viszonyulnak a vendégükhöz. Ami segít a választásban, azok a beszámolók. Így keress rá.
212 Meg volt, nem is egyszer. De mindig lebeszélem magam, mert hát mégiscsak... milyen az aki egy fizetőssel veszti el? Ha kérdezi majd a leendő barátnőm, mit fog szólni ez miatt?
De ott van a másik oldal is. Hogy legyek elég határozott, ha sokszor fogalmam sincs mit kéne tennem? Nincsenek tapasztalataim, pedig a lányok/nők ezt szeretik. Ha valaki határozott, és tudja mit kell tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!