Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy ilyen jól csinálja?
A barátnőm szűz még, viszont tegnap este lefeküdtünk aludni és elkezdtünk csókolózni. Aztán matatni kezdett lent, és elővette a farkam. elkezdte kényeztetni, de valami iszonyat jó technikával csinálta.
Nagyon durván jó volt.
Azt mondta, ez volt neki az első sz*pása. Létezik ez?
van olyan, hogy elsőre valaki istennő legyen benne?
Nem akarom azt hinni, hogy kamuzott és korábban már sz*pott, bízom benne, de brutál jól csinálta. Szinte már túl jó volt.
nem mindegy mi volt korábban?
Az a lényeg, hogy tiéd a csaj.
Amikor elvesztettem a szüzességem, nem szóltam a férfinak. Mert tudtam, hogy minden jön magától. A férfi semmit nem vett észre, imádta, ahogy szopok és a számba is élvezett. El volt hűlve és utána össze is jöttünk. Amikor mondtam neki, hogy nekem ő volt az első, nem hitte el,azt hitte viccelek.
Igen, van, aki egyből ráérez erre. Vuszont azt nem tudhatom, hogx a barátnőd is ilyen-e, mert ettől ő még kamuzhatott. Ezt mi nem tudhatjuk
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!