Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok! Voltatok mar idosebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Voltatok mar idosebb pasival? Milyen volt?

Figyelt kérdés
Kort is irjatok legyszi.

2019. ápr. 19. 01:49
 1/9 anonim ***** válasza:
38%
Aki szeretne, írjon 26F
2019. ápr. 19. 01:57
 2/9 anonim ***** válasza:
97%

Igen, voltam már idősebb pasival. Nagyon jó volt vele a szex, mert megadta mind azt amire eddig csak vágytam. Sztem nem minden pasi figyel oda h a nő is megélje a vágyait. Ez a pasi akivel voltam nagyon figyelt rám.

22L

2019. ápr. 19. 05:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen

Jobb volt mint a korom beliek.

25

2019. ápr. 19. 07:28
 4/9 anonim ***** válasza:

ma 07:28

Csak voltál?

2019. ápr. 19. 08:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Voltam. Isteni volt mindig :)

22

2019. ápr. 19. 08:20
 6/9 anonim ***** válasza:
20 voltam a pasi 30. Ha megerőltette magát nem volt rossz de messze nem volt egy klasszis ráadásul heti egyszer elég volt neki. Nem tartott sokáig a kapcsolat...
2019. ápr. 19. 10:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen az kettő jó volt a másik nem annyira
2019. ápr. 19. 10:35
 8/9 anonim ***** válasza:

Amióta teljesült az álmom, és sikerült végre egy menetre elkapni egy most 60 éves pasit erről az oldalról (a nevét nem mondom, mert elvből soha nem kommentel névtelenül) azóta szóba se állok 40 évnél fiatalabb pasival.

Privátot köszönöm nem kérek.

22N

2019. ápr. 20. 18:40
 9/9 anonim ***** válasza:

Isteni, odafigyel, tudja mi kell.

És megbecsüli, hogy egy fiatal csaj van mellette.

Igazából nem tartottam magam sose bénának, sokat tanultam tőle, és felejthetetlen minden együttlét! Már a simogatása is felizgat.. Szeretnek kényeztetni az idősebbek egyébként. Hosszú szenvedélyes együttlét. Számít neki, ami fontos, nem csak ki-be. Csókok, szavak, odafigyeles, simogatás, plusszok... Egymásra találtunk nagyon. Mondjuk eszeveszett jól néz ki, plusz érzelmi kötődés is kialakult. Nem csak a szexről szól. 21-45.

2019. ápr. 22. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!