Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fleshlight jobb, vagy punci...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fleshlight jobb, vagy punci gumival?

Figyelt kérdés

Fleslight nagyon jó minőségű cucc (nekem is van), viszont prostinál gumival szexelsz tehát olyan mintha ott is műpin..t döngetnél (szűz vagyok de így gondolom). Ahhoz hogy gumi nélkül szexeljek meg barátnő kellene, amely nekem sosem lesz :(

F/24

2019. ápr. 17. 18:58
 1/10 anonim ***** válasza:
29%

Én mar 5év gumi nélkül szexelek a párommal

Gumival sosem szexeltem nem élvezném ez 100%

24/L

Van tabletta belehet venni nyugodtan a csajoknak..

Ki az aki zokniban fürdik de komolyan? 🙄🤦‍♀️😂😂😂😂

2019. ápr. 17. 19:02
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Igen be lehet venni a tablettát attól megy el a kedvük a szextől .....
2019. ápr. 17. 19:04
 3/10 anonim ***** válasza:
28%

#2 nem mindegyik tabletta veszi el a szexétvágyat.

Mondjuk mi csak kirpróbáltuk, de hormonzavarom lett tőle, és nem jött meg fél évig a menzeszem, szóval visszatérünk a megszakításos módszerhez.

Nem lettem tőle korábban sem terhes, és kétlem, hogy az leszek, szóval nem kell szidni ezt a módszert. Van aki ügyesen ki tudja húzni.

25/N 32/F

Kérdésre a válasz pedig, óvszerben szexelni mindkét félnek rossz, és full igazad van, semmivel nem lehet rosszabb az a műpunci, mint a gumis prosti.

2019. ápr. 17. 19:12
 4/10 anonim ***** válasza:
79%

“Ahhoz hogy gumi nélkül szexeljek meg barátnő kellene“

Gondolod hogy minden lány szedni fog neked fogamzásgátlót?

2019. ápr. 17. 19:25
 5/10 A kérdező kommentje:
Többnyire szedik (azok akiket ismerek az életből). Fontos nekik is a jó szex ez miatt beveszik.
2019. ápr. 17. 19:31
 6/10 anonim ***** válasza:
56%
A legtöbben nem is tudnak semmit a fogamzásgátlóról..
2019. ápr. 17. 19:33
 7/10 A kérdező kommentje:
Nemtom én a saját életemen tapasztaltam, hogy 2019-ben ha létezne Drakuka, aki a szűz lányok vérét szívná, éhen halna. Kis 16 évesektől sem hallok mást a szexen kívül... nincs gond a péniszem méretével, inkább a kinézetemmel meg hogy informatikus kocka vagyok, akinek most eszébe jutott egy ilyen "képlet" kiirása és ennyi. Esélyem sincs felszedni csajt ezért döntöttem a műp..na mellett. Ennyi THE END.
2019. ápr. 17. 19:39
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van saját puncim - meg ismerem a fleshlightot is - az a különbség, hogy a punci jó meleg, míg a mű hideg. Majd meglátod h sokkal jobb az igazi, ha becsúszol egybe. :)
2019. ápr. 17. 19:46
 9/10 anonim ***** válasza:
68%
A tutiság punci gumi nélkül. Egyet kell dugni, de azt fullosra, ennyi.
2019. ápr. 17. 20:26
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Szexnél nem csak egy p!na van ott, hanem egy teljes ember. Még ha az "érzelgős" részét nem is nézzük: egy csomó vizuális és érintés alapú inger ér pluszban, hangok, illatok, stb.

Össze se lehet hasonlítani egy valós aktust egy élő emberrel, és egy segédeszközös maszturbációt.

Nekem is fontos a jó szex, ezért nem lennék soha többé hajlandó gyógyszert szedni, egyszer már porig rombolta a szexuális életem. A gumi meg fájdalmas. A megszakítás meg nem védekezés. Szerencse, hogy nem csak ez a 3 létezik.

2019. ápr. 18. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!