Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hogyan reagálnátok ha egy lány puncit villantana szoknyában szándékosan?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 16. 22:03
11/27 anonim válasza:
A pasimnak ez a mániája nyáron ha megyünk valahova, hogy ne vegyek fel bugyit. Izgatja a tudat hogy nincs alatta semmi. Ha kocsival megyünk akkor gyakran megnézi.
12/27 anonim válasza:
Vonyítanék kínomban, mint kutya a Holdat!
14/27 anonim válasza:
Furcsálnám hogy miért akarja ennyire mutogatni magát. Talán odamennék és megkérdezném hogy mit szólna ahhoz, ha egy férfi is arra menne és kivillantaná a farkát.
15/27 mikeXxX válasza:
Volt rá példa rámosolyogtam a lányra és ennyi nem volt az esetem . 40f
17/27 anonim válasza:
Ha bejön a csaj, faszra húznám!
18/27 anonim válasza:
Ha nem is konkrétan puncit, de bugyit már villantott nekem így csaj. Vettem a lapot, és levágtam, hogy azt szeretné, ha kezdeményeznék, és elhívnám valahova.
19/27 anonim válasza:
Tetszene! Örülnék neki! Biztosan próbálnám megismerni!
20/27 anonim válasza:
Nagyon meglepődnék, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!