Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexeltetek-e már pénzért, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexeltetek-e már pénzért, ha igen, megbántátok-e?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 16. 18:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
27%
Igen, egy 45 éves férfival, nem bántam meg, megtenném újra akár ingyen is. 17F
2019. júl. 17. 17:08
 12/22 Bummer ***** válasza:
72%

Egy volt amit bántam. Trabantom volt 18 évesen és elmentem egyhez, alacsony szép hosszú szőke haja volt. Jól nézett ki kedves volt. Megmondta az árat, kifizettem, áthajolt "kicsomagolta" és elkezdett hepciáskodni hogy ezt nem, aztán meg hogy még toldjam meg az árat.

Aztán aktusnál nekem kellett az anyós ülés előtt térdelve tolnom misszionáriusba mert csak úgy volt hajlandó. Trabi nem túl komfortos így, ráadásul szétment a térdem is a szocreál gumi lábtörlőn.

Az biztos hogy sose fogom elfelejteni ha már jó nem volt. 😃

35F

2019. júl. 17. 17:14
 13/22 anonim ***** válasza:
74%
Igen, megbántam. Szegény csaj az utolsó pénzét verte el rám 😂
2019. júl. 26. 23:36
 14/22 Zsófec2001 ***** válasza:
83%
igen rendszeresen, nem bántam meg, jól lehet keresni vele, de ez ember függő, nem mindenkinek való, csak akit nem visel meg lelkileg, de ez elég hamar kiderül ha elkezdi az ember. nem ajánlom annak, aki undorral tudja csak cisnálni
2019. júl. 26. 23:38
 15/22 anonim ***** válasza:
87%

Egy egyejszakas csaj egyszer poenbol felvetette, hogy hu ez olyan jó volt, hogy fizetne is érte. Mondtam neki hogy ok, akkor tegye meg. Ki tudja lesz e még rá alkalma. Erre oda dobott mellém az ágyra egy ötezrest:) hazafele elvertem a mekiben és még félre is tudtam tenni belőle 😆

F

2019. júl. 26. 23:47
 16/22 anonim ***** válasza:
41%

Igen de nem bántam meg.

Volt egy munkatársam, sokat nézett munkahelyen. Kedveskedett, kávét, csokit hozott. Próbált minél több időt mellettem tölteni, át is helyeztetett. Randiztunk kétszer. Mondtam neki hogy nem szeretnék kapcsolatot. Előtte 1 hónappal lett vége egy 4 éves kapcsolatomnak. Nem akartam kapcsolatot. Ekkor felajánlotta hogy fizetne érte, de egyszerűen nem tudja tovább tűrtöztetni magát. 100 ezret kaptam egy olyan szexért amiben előtte sose volt részem. BDSM. Utána mondtam hogy ebben fizetés nélkül is bármikor benne lennék. Azóta is előfordul hogy lefekszünk. Több alkalom után mondtam hogy most már tényleg ne fizessen, azóta ajándékokat kapok. Márkás dolgokat, ékszer, óra, táska, stb.

A szex mai napig vele a legjobb pedig most már fél éve kapcsolatom van. És csak arra várok mikor lehetek újra vele.

24/L

2019. júl. 27. 01:37
 17/22 Lőrinc98 ***** válasza:
0%
Igen egyszer egy 5-t hagytam hogy lecumizzon egy pali!
2019. aug. 19. 20:20
 18/22 anonim ***** válasza:
26%

Igen, rendszeresen. Van néhány barátom akikkel ingyen is lefeküdnék. De ha fizetnek érte csak hab a tortán.

Sok lány tart fenn idősebb pasikkal párhuzamosan kapcsolatot, akik elviszik néha buliba, mekibe, autókázni, közben kurogatják őket szinte ingyen. Ostoba ingyenku rv ák.

2019. szept. 30. 09:03
 19/22 anonim ***** válasza:
#16 Legalább tudja a párod?
2019. okt. 10. 09:06
 20/22 anonim ***** válasza:
A barátnőmmel kipróbáltuk,csak a hecc kedvéért.Meg nem bántam,de nem biztos, hogy újra csinálnám L.
2019. okt. 22. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!