Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis, hogy ennyire szeretek nyalni?
Figyelt kérdés
Egyszeruen ez izgat a legjobban, jol is csinalom legalabbis mindjg elmegy a baratnom tole es volt baratnom is mindig elment tole.
Barmilyen pozban szeretem kivanom akarmikor, jobban mint akar a kozosulest magat.
2019. ápr. 16. 13:16
1/8 anonim válasza:
Én is imádom. Főleg feneket... :P
2/8 anonim válasza:
Alapvetően normális, de azért dugjál is szerintem 😁
4/8 anonim válasza:
Bár minden pasi ilyen lenne :D Az én volt emberkéim nem szerettek és nem is tudtak jól nyalni.
5/8 anonim válasza:
Ma már ez is a szexuális kultúra elfogadott formája. (Régen talán nem volt így?)
A valódi szex viszont nem más, mint a nemi szervek egyesülése.
F.
6/8 anonim válasza:
Normalis. Nekem is az legalabb akkora orom mint a lanyoknak olyankor. Szemely szerint imadom... Szoval nyugi nem vagy egyedul.
7/8 anonim válasza:
Èn akkor is szeretem nyalni ha már bele èlveztem.
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!